Er is maar één Marvel-held die niemand doodde

Er is maar één Marvel-held die niemand doodde

Nou ja, eigenlijk zijn het er twee.

Met nog een paar maanden te gaan tot de volgende Marvel-film, vullen fans hun tijd door te kijken naar voorgaande werken. Een van de grootste Marvel-fans, keek naar alle films tot nu toe en zocht uit of er helden waren die nog geen levens op hun geweten hebben. Opmerkelijk genoeg meldt tehplanefreak op Reddit dat er maar twee MCU-helden zijn die nooit een elven hebben genomen.

Volgens de fan zijn dat The Wasp (Evangeline Lilly) en Spider-Man (Tom Holland). Tegelijk zou je kunnen zeggen dat Spider-Man een cruciale bijdrage leverde aan de dood van Ebony Maw (Tom Vaughan-Lawlor) in Avengers: Infinity War en is hij op die manier in elk geval indirect verantwoordelijk voor het sterfgeval. Zodoende is The Wasp eigenlijk de enige MCU-superheld die geen bloed aan haar handen heeft kleven, direct of indirect.

Ook interessant: in hetzelfde draadje op Reddit, is er nog T0M95, die een Google Sheets spreadsheet samenstelde met elke moord tot nu toe. Daarop valt ook te vinden wie de moordenaar is, de manier waarop en wie eraan bijgedragen heeft. Uiteraard is Thanos (Josh Brolin) de man met de meeste doden op zijn geweten.



NieuwsFilm

meest populair