'A Dog's Purpose'-vervolg 'A Dog's Journey' momenteel in de maak

'A Dog's Purpose'-vervolg 'A Dog's Journey' momenteel in de maak

Josh Gad en Dennis Quaid worden vergezeld door nieuwe gezichten.

De productie van het vervolg op A Dog's Purpose (2017) is van start gegaan. Dat heeft Amblin Partners, het productiebedrijf, zelf onthuld. Ook deze continuering wordt een boekverfilming en draagt dezelfde naam als het tweede boek: A Dog's Journey. Auteur W. Bruce Cameron bracht deze in 2012 uit en volgt de nieuwe avonturen van de alsmaar reïncarnerende hond Buddy.

Josh Gad zal opnieuw de gedachtes van Buddy inspreken en ook Dennis Quaid zal zijn rol opnieuw leven doen inblazen. Daarnaast zijn er nieuwe gezichten aan de cast toegevoegd, waaronder Betty Gilpin, Marg Helgenberger, Henry Lau en Kathryn Prescott. Dat er een vervolg komt is zo gek niet - A Dog's Purpose bracht met een budget van $ 22 miljoen wel bijna 200 miljoen dollar op. De critici was er niet zo over te spreken, maar de bioscoopgangers wel.

Bekijk de afbeeldingDe regie van A Dog's Journey ligt in handen van Modern Family-regisseuse Gail Mancuso. Het scenario is opnieuw door een grote groep mensen samengesteld, waaronder de auteur van het boek zelf. Zijn schrijfwerk is een succesboek dat in 35 andere landen is uitgebracht. Het verhaal gaat een kleine periode verder na het einde van het origineel.

Buddy is nog steeds een brave hond. Hij denkt het doel van zijn bestaan te hebben ontdekt en is eigenlijk ietwat verrast dat hij nu klaar is. Maar dan trekken nieuwe gezichten in de boerderij van zijn baasje Ethan, waaronder de baby Clarity. Dikwijls komt ze in de problemen waar Buddy haar uit moet halen. Maar haar moeder, Gloria, denkt dat Buddy haar juist opzettelijk in gevaar brengt en vervolgens redt om over te komen als een held. Als Buddy het niet doet, wie zorgt er dan voor de baby?NieuwsFilm

meest populair