Oscar Isaac reageert op hatende fans 'Star Wars: The Last Jedi'

Oscar Isaac reageert op hatende fans 'Star Wars: The Last Jedi'

Hij wil liefst een constructieve discussie zien.

Oscar Isaac vindt het maar niets dat fans zo negatief zijn over Star Wars: The Last Jedi. De film van regisseur Rian Johnson is misschien wel de meest controversiële uit de franchise tot nu toe en dat vindt Isaac schrikken. Hij begrijpt dat sommige fans niet tevreden zijn met het resultaat, maar vindt wel dat mensen wat constructiever kunnen zijn.

"Wat ik vooral speciaal vind aan de hele onderneming - en dan vooral voor mensen die het niet eens zijn met de richting van het verhaal - is dat het vaak heel inspirerend is om je eigen ding te doen," begon Isaac tijdens een interview met Yahoo! Entertainment. "Natuurlijk is het maken van een Star Wars-film een zware uitdaging. Maar vanuit een narratief perspectief, kan je je eigen ding doen en laten zien wat je wil. Maak wat je zou willen zien."

Isaac probeert daarmee de discussie wat positiever te maken. Wat hem betreft zouden fans dus vooral gewoon moeten proberen mee te denken over de richting van de franchise, en dus niet zozeer passief afwachten. Het is in elk geval een positieve bijdrage aan een ondertussen behoorlijk negatieve discussie. Sommige fans eisen zelfs dat Star Wars: Episode IX bepaalde gebeurtenissen uit The Last Jedi ongedaan maakt.

Vanaf 20 december 2019 draait Episode IX in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair