'Jurassic World' begon met roedel raptors die uit een helikopter sprong

'Jurassic World' begon met roedel raptors die uit een helikopter sprong

Het oorspronkelijke idee was totaal anders.

In het oorspronkelijke scenario van Jurassic World was er een heel ander begin. De bedoeling was blijkbaar om te openen met een shot van de held en een roedel raptors die de basis van een stel drugsdealers overvallen. Dat vertelt regisseur Colin Trevorrow tijdens een interview.

Tegenover BHD Network Magazine vertelde Trevorrow dat hij toen hij aan boord kwam, een script kreeg voorgeschoteld van Rick Jaffa en Amanda Silver. "Ik heb het script van Rick en Amanda maar een keer gelezen, dus ik kan me niet alle details herinneren. De hoofdpersoon was een man die Vance heette en in onze versie Owen werd. De film begon ermee dat Vance uit een helikopter sprong met een roedel raptors en samen met militairen een stel drugsdealers in Colombia aanvielen. Het was een heel andere aanpak. "

Dat kan je wel zeggen, want de vierde toevoeging aan de franchise begon met een park dat eindelijk gerealiseerd was: de dromen van John Hammond waren werkelijkheid. Maar diens nachtmerries ook, want een nieuwe hybride dinosaurus gooide roet in het eten. Elementen van de militaire plannen bleven trouwens wel, want in de film werd daar uitgebreid over gesproken.



NieuwsFilm

meest populair