Hugh Jackman is 'The Front Runner' in eerste trailer!

De zwartgallige comedy werd geregisseerd door Jason Reitman (Juno, Tully).

Zilko Tarici 31 augustus 2018 14:47 in Video
Regisseur Jason Reitman zit duidelijk niet stil; na het eerder dit jaar verschenen Tully met Charlize Theron komt hij namelijk binnenkort alweer met een nieuwe film. Het betreft de zwartgallige comedy The Front Runner, een biopic over de opkomst en tenondergang van de Amerikaanse senator Gary Hart, die in 1988 de Democratische kandidaat was voor het Amerikaanse presidentschap. Hieronder kun je de eerste trailer van de film bekijken!

Hugh Jackman speelt in de film de rol van Hart, die de favoriet was voor het presidentschap tot hij ervan werd beschuldigd zijn vrouw te bedriegen. Hart nodigde hierop de media uit om hem te volgen tijdens zijn 'saaie' dagelijkse leven, maar kort daarna kwamen er foto's naar buiten waaruit bleek dat hij daadwerkelijk een affaire had. Pijnlijk dus.

Het script van de film is gebaseerd op Matt Bai's boek All the Truth Is Out uit 2014. Naast Jackman zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Vera Farmiga, J.K. Simmons, Kaitlyn Dever, Sara Paxton, Mamoudou Athie, Molly Ephraim, Josh Brener en Mike Judge. De film draait vanaf 7 november a.s. in de Amerikaanse bioscopen. Over de Nederlandse releasedatum is nog niks bekend.NieuwsFilm