Kyleigh Curran gecast in 'Shining'-sequel 'Doctor Sleep'

Kyleigh Curran gecast in 'Shining'-sequel 'Doctor Sleep'

De jonge actrice werd gekozen uit 800 meisjes voor de belangrijke rol van Abra Stone in de Stephen King-verfilming.

Kyliegh Curran is uit ruim 800 meisjes gekozen om de rol te spelen van Abra Stone in de volgend jaar te verschijnen Stephen King-verfilming Doctor Sleep, een vervolg op The Shining van Warner Bros. Pictures.

In de film zien we hoe de volwassen Danny Torrance (Ewan McGregor) het trauma dat hij opliep tijdens de gebeurtenissen in het Overlook-hotel nog steeds met zich meedraagt en net als zijn vader de nodige woede met zich meedraagt. Om deze woede en zijn 'shining'-krachten te onderdrukken drinkt hij de nodige alcohol.

De eerder genoemde krachten keren terug wanneer hij nuchter wordt en probeert hij te benutten om stervende mensen in een hospice te helpen. Hij vormt daarnaast een psychische connectie met een jong meisje (Curran) die dezelfde krachten als Danny bezit en door een sekte wordt opgejaagd zodat ze haar kunnen benutten om anderen te laten lijden. Rebecca Ferguson speelt de leider van deze sekte.

Mike Flanagan (Gerald's Game, Hush) zal de film regisseren Trevor Macy en Jon Berg produceren. De film moet wereldwijd de bioscopen bereiken in januari 2020.



NieuwsFilm

meest populair