Cast onderhandelt nu mogelijk voor nog twee 'Star Trek'-films

Cast onderhandelt nu mogelijk voor nog twee 'Star Trek'-films

Dat vertelt Karl Urban.

Er bestaan enige twijfels over de komst van Star Trek 4. Paramount zou acteurs Chris Pine en Chris Hemsworth gevraagd hebben om een deel van hun salaris in te leveren zodat het budget van de film omlaag zou kunnen. De twee willen dat naar het schijnt niet, alleen al vanwege de sterrenstatus die ze hebben.

Desondanks gelooft acteur Karl Urban, die de rol van Dr. Leonard McCoy, ofwel Bones, speelt, dat het wel goedkomt. Mogelijk keert de cast zelfs terug voor nog meer dan één film: "Hopelijk keren we terug voor nog een film, of zelfs twee. We wachten op de onderhandelingen. Maar ik heb er vertrouwen in dat we terugkeren."

Vervolgens bevestigde Urban dat het script klaarligt en dat S.J. Clarkson de film inderdaad regisseert. Dat hij refereert naar twee films, wijst erop dat er misschien gekeken wordt of de cast ook in de film die Quentin Tarantino bedacht heeft kan spelen.

Hoe dan ook, weten we dat de geplande vierde Trek-film in het Kelvin-universum draait om een reünie tussen James T. Kirk (Pine) en zijn vader.



NieuwsFilm

meest populair