Algemeen

Cast onderhandelt nu mogelijk voor nog twee 'Star Trek'-films

Dat vertelt Karl Urban.

door Jim Pedd om 06:41 in Algemeen
Er bestaan enige twijfels over de komst van Star Trek 4. Paramount zou acteurs Chris Pine en Chris Hemsworth gevraagd hebben om een deel van hun salaris in te leveren zodat het budget van de film omlaag zou kunnen. De twee willen dat naar het schijnt niet, alleen al vanwege de sterrenstatus die ze hebben.

Desondanks gelooft acteur Karl Urban, die de rol van Dr. Leonard McCoy, ofwel Bones, speelt, dat het wel goedkomt. Mogelijk keert de cast zelfs terug voor nog meer dan één film: "Hopelijk keren we terug voor nog een film, of zelfs twee. We wachten op de onderhandelingen. Maar ik heb er vertrouwen in dat we terugkeren."

Vervolgens bevestigde Urban dat het script klaarligt en dat S.J. Clarkson de film inderdaad regisseert. Dat hij refereert naar twee films, wijst erop dat er misschien gekeken wordt of de cast ook in de film die Quentin Tarantino bedacht heeft kan spelen.

Hoe dan ook, weten we dat de geplande vierde Trek-film in het Kelvin-universum draait om een reünie tussen James T. Kirk (Pine) en zijn vader.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Desondanks gelooft acteur Karl Urban, die de rol van Dr. Leonard McCoy, ofwel Bones, speelt, dat het wel goedkomt.
Bedankt voor je vertrouwen Karl (toffe peer Smiley face ).
Maar dit artikel zegt niks. Er is geen bevestiging dat beide Chrissen terugkomen. Met name Pine vind ik wel het belangrijkste voor de Kelvin Star Trek. Ik begrijp zijn keuze mbt salaris volledig, maar ik hoop echt dat hij weer Kirk gaat spelen.

GreenHornet

Avatar

als het te duur gaat worden gewoon de hele cast dumpen. En kom met The Next Generation met een nieuwe cast.

chefry1983

Avatar

Ik hoop zo dat de Tarantino star trek versie er komt

Colruiter

Avatar

Je vraagt je toch soms af of die grote namen in de filmwereld nog wel voeling hebben met de realiteit: ze willen geen loon afstaan vanwege hun status? Vergeten die ego's soms hoe blij ze mogen zijn dat ze kunnen doen wat ze doen en dat ze die status bereikt hebben? Duizenden acteurs en actrices krijgen nooit die kans. Het kan ook geen kwaad om niet te vergeten dat heel wat van die ego's op een bepaald moment ook heel diep gevallen zijn en dan heel blij zouden geweest zijn met een rol in een Star Trek-film.

Master Of Films

Avatar

Colruiter "Je vraagt je toch soms af of die grote namen in de filmwereld nog wel voeling hebben met de realiteit"
Tja acteur zijn is ook een baan.
Ten eerste had Pine een contract getekend voor 3 Star Trek films. Hij zou een hogere bedrag krijgen voor Star Trek 4, dat was met hem afgesproken. Paramount komt in de financiele problemen en cancelled zijn beloofde salarisverhoging.
Zou jij het leuk vinden als je geen salarisverhoging krijgt wat je wel beloofd kreeg van je baas.

Dat acteurs (nog) een hoge prijs kan vragen, is hetzelfde wat je ook kan doen bij baas tijdens je beoordelingsgesprek. Als jij kan laten tonen dat jij het geld meer waard bent, dan ga je er toch ook voor.

En over realiteit gesproken. Verdient een Amazon medewerker in het magazijn hetzelfde als Jeff Bezos (chairman, president & CEO van Amazon met een vermogen meer dan 100 miljard dollar).

Colruiter

Avatar

We hebben het niet over loontjes van 2000 euro per maand, maar over miljoenen... is het dan zo erg om er een paar vanaf te staan om een film gemaakt te krijgen. Nou ja, alles is relatief.

Master Of Films

Avatar

Colruiter "We hebben het niet over loontjes van 2000 euro per maand, maar over miljoenen..."
Ja en...laat ik een andere voorbeeld nemen.

Kijk jij naar voetbal? Vind jij het dan terecht dat Cristiano Ronaldo 87,5 miljoen euro heeft verdient, terwijl er nog steeds honderen duizenden Brazilianen in de arme favela's wonen. Krijgen deze Brazilianen ooit nog eens de kans om zoveel te verdienen en te gaan voetballen in Europa?

NieuwsFilm

meest populair