Internationale ambities bij 'Ghostbusters 2'

Internationale ambities bij 'Ghostbusters 2'

Maar de film gaat er echt niet komen.

Met een wereldwijde opbrengst van $230 miljoen was de $144 miljoen kostende en door de nodige mensen bekritiseerde reboot Ghostbusters geen succes in 2016. De film moest het startpunt worden van een grotere terugkeer van de franchise. Die kansen zijn dus bekeken en regisseur Paul Feig laat nu tegenover Happy Sad Confused weten wat we niet krijgen zien.

Mocht de vrouwelijke Ghostbusters-film een succes zijn geweest dan had er ongetwijfeld een vervolg gekomen. Dit vervolg blijkt nu "internationaal" te zijn gegaan. Feig over de plannen:


"Ik wilde op zeker naar een ander land gaan. Toen we de perstournee deden, de internationale perstournee, kwamen in elk land de verslaggevers naar ons toe met tekeningen van de geesten uit dat land. En elk land heeft wilde spookverhalen en spookfiguren waarmee ze kinderen bang maken of waar mensen aan vasthouden. Ik hield echt van het idee dat de Ghostbusters naar Azië zouden gaan. Ja, dus er zijn veel leuke dingen die we hadden kunnen doen."

Die "leuke" dingen gaan er dus niet meer van komen. Met Kristen Wiigs Erin Gilbert, Melissa McCarthy's Abby Yates, Kate McKinnons Jillian Holtzmann en Leslie Jones' Patty Tolan is Ghostbusters mogelijk zelfs een definitief einde voor de Ghostbusters op het witte doek.

NieuwsFilm

meest populair