Pepper Potts keert mogelijk ook terug in 'Spider-Man: Far From Home'

Pepper Potts keert mogelijk ook terug in 'Spider-Man: Far From Home'

Zou Iron Man dan ook terugkeren?

Niet alleen Samuel L. Jackson en Cobie Smulders keren in Spider-Man: Far From Home alsnog terug in hun Marvel-rollen, naar het schijnt is straks ook Gwyneth Paltrow weer te zien als Pepper Potts. Daarmee keert de actrice samen met Jon Favreau als Iron Man-personage terug.

SuperBroMovies meldt dat Paltrow, die in zes MCU-films tot nu toe te zien was, weer in de huid van Pepper kruipt. De volgende keer dat we haar zien is Avengers 4, en het lijkt erop dat haar personage straks dus weer terugkeert. Het opent ook een deur: zou Robert Downey Jr.s Iron Man ook terugkeren? Dat schijnt niet te gebeuren, waarmee het er ook steeds meer op begint te lijken dat Stark het einde van de vierde Avengers-film niet haalt.

De vraag is vooral wat Pepper te doen zal krijgen in de tweede solofilm voor Tom Hollands Spider-Man. Mocht Stark inderdaad om het leven komen in Avengers 4, zou zij - gezien het feit dat Far From Home de draad meteen na die film oppakt - wellicht aanwezig zijn om Spidey te troosten met het verlies van zijn mentor.

Vanaf 4 juli 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair