Dave Bautista wil solofilm voor Drax

Dave Bautista wil solofilm voor Drax

Maar of die er komt?

Acteur Dave Bautista is de afgelopen weken veel in de media geweest. De acteur is zeer kritisch op Disney rond de keuze om James Gunn te ontslaan als regisseur van Guardians of the Galaxy Vol. 3. Sterker nog: hij gaf te kennen te twijfelen over een eventuele toekomstige samenwerking met Disney.

Dat weerhoudt Bautista er echter niet van om te praten over zijn personage in het Marvel Cinematic Universe: Drax the Destroyer. Wat de acteur betreft, komt er een solofilm. Niet omdat Marvel daar achter de schermen stiekem aan werkt, maar wel omdat de acteur gelooft dat het verhaal van Drax interessant genoeg is.

"Ik vind het een prachtig verhaal, dat volgens mij vaak een beetje over het hoofd gezien wordt," begon de acteur. "Het is mooi en hartverscheurend, om te weten waar zijn liefde voor zijn familie, en het verdriet om hun verlies vandaan komt. Ik heb echt gevochten voor een Drax standalone-film, maar denk niet dat die er ooit komt. Ik zou het wel graag willen, want er ligt volgens mij echt een verhaal dat verteld moet worden en ik denk dat fans dat geweldig zouden vinden."

Het enige wat we weten, is dat de familie van Drax vermoord is door Thanos (Josh Brolin). De eerstvolgende keer dat we het personage zien is in Avengers 4, waarin hij hopelijk de kans krijgt om de dood van zijn gezin te wreken. Vanaf 2 mei 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair