Toch geen solofilm voor DC-held 'Cyborg'

Toch geen solofilm voor DC-held 'Cyborg'

Ray Fisher legt uit waarom.

Acteur Ray Fisher heeft er geen vertrouwen in dat de geplande solofilm voor Cyborg, zijn DC-personage, er zal komen. Doordat Justice League flopte en zijn personage grotendeels digitaal is, zou een solofilm peperduur zijn. Dat heeft de studio er vermoedelijk niet voor over.

"Ik weet het niet," begon Fisher. "Ik kan er gewoon niet op reageren. Op de eerste plaats omdat ze me niets vertellen tot het allerlaatste moment. Er zijn een boel mensen die achter de schermen dit soort beslissingen moeten nemen. En het zou een enorm dure film zijn, omdat er zoveel CGI in zit. Cyborg is immers het enige lid van de Justice League wiens kostuum niet echt is. Dus er zal 200 miljoen dollar in gestoken moeten worden om hem te maken. Dus dat is een van de dingen die je moet meewegen. Aan het einde van de dag, is het een spel dat draait om de cijfers."

Toch houdt Fisher ergens nog hoop. Hij merkte namelijk ook op dat, als mensen maar genoeg lawaai blijven maken, en er genoeg om blijven vragen, het er zomaar zou kunnen komen. Oorspronkelijk stond de Cyborg-film overigens gepland voor release in 2020. Maar de nieuwe DC-baas, Walter Hamada, werkt aan nieuwe films en een nieuwe richting voor de franchise.



NieuwsFilm

meest populair