Blu-ray preview 'Ant-Man and the Wasp' - de Marvel-komedie van 2018

Blu-ray preview 'Ant-Man and the Wasp' - de Marvel-komedie van 2018

Ant-Man heeft een side-kick, of is het andersom.

Na de enorm succesvolle Marvel Studios-films Black Panther en Avengers: Infinity War debuteerde in juli Ant-Man and the Wasp. Deze in meerdere opzichten kleinere titel in het Marvel Cinematic Universe wist recent de $600 miljoen te passeren en is daarmee ruimschoots succesvoller dan Ant-Man uit 2015. Ook was er de introductie van het vermoedelijk o zo belangrijke 'Quantum Realm'. Mogelijk zien we van deze realiteit nog iets terug in het volgend jaar te verschijnen Avengers 4. Eerst krijg je de kans op de tweede Ant-Man film terug te kijken op Blu-ray.

In de States verschijnt de High Definition-uitgave van Walt Disney Studios Home Entertainment op 2 oktober als digitale versie en op 16 oktober op Blu-ray. Het Nederlandse schap wordt pas op 28 november bereikt. Disney geeft ook een Dvd en 4K-uitgave uit. Hieronder een trailer voor de Blu-ray uitgave:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet bevestigd. Hieronder een opsomming van de Noord-Amerikaanse extra's:

Intro van regisseur Peyton Reed: Zoals de titel al aangeeft een korte introductie.

Vier Making of-featurettes: De eerste is Back in the Ant Suit: Scott Lang en gaat uiteraard over Scott Lang. A Suit of Her Own: The Wasp zoomt logischerwijs in op Hope Van Dyne en Subatomic Super Heroes: Hank & Janet geeft uiteraard een blik op Hank Pym en Janet Van Dyne. De featurette Quantum Perspective: The VFX and Production Design of "Ant-Man and The Wasp" is een stuk technischer en richt zich onder meer op de computeranimaties in de blockbuster.

Outtakes & Gag Reels: Dit gebruikelijke onderdeel lijkt iets uitgebreider te worden ingevuld voor deze superheldenkomedie. Zo zijn er naast een standaard Gag Reel twee Outtakes-video's. De eerste is Stan Lee Outtakes waarin Stan Lee een aantal one-liners inspreekt voor de scène waarin zijn auto krimpt. Tim Heidecker Outtakes laat Walvisboot-kapitein Daniel Goobler zien in een aantal geïmproviseerde shots.

Deleted Scenes: Met optioneel commentaar van Peyton Reed zijn er twee verwijderde scènes - met Worlds Upon Worlds, waarin het quantum realm meer in beeld komt, en Sonny's on the Trail waarin we meer van slechterik Sonny Burch en zijn handlangers zien.

Verpakking

Hieronder zie je de cover voor de standaard Noord-Amerikaanse Blu-ray uitgave:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair