Susan Sarandon wil haar door terroristen ontvoerde zoon terug in trailer 'Viper Club'

Susan Sarandon wil haar door terroristen ontvoerde zoon terug in trailer 'Viper Club'

Het drama ging gisteren in première tijdens het Internationaal filmfestival van Toronto.

YouTube Premium heeft via diens eigen platform de trailer van het door henzelf gemaakte Viper Club vrijgegeven. Daarin speelt Susan Sarandon een moeder wier zoon - een journalist - gevangen gehouden wordt door terroristen. Het drama is verwezenlijkt door regisseuse Maryam Keshavarz (Circumstance), die samen met Jonathan Mastro het scenario schreef.

Helen is een ervaren verpleegster die ten einde raad is. Haar volwassen zoon werkt dikwijls in het buitenland. Wanneer hij in het Midden-Oosten is wordt hij ontvoerd door terroristen. Zij eisen geld, maar de Amerikaanse overheid wil niet meewerken, omdat ze niet met terroristen onderhandelen. Door deze blokkade moet Helen elders hulp zoeken. Een geheime groep bestaande uit journalisten en voorvechters lijkt het antwoord...


Sarandon leidt een cast die uit namen bestaat als Matt Bomer en Edie Falco. De première van Viper Club vond gisteren plaats tijdens het Internationaal filmfestival van Toronto. Aan het eind van oktober wordt de film in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht. Zie hieronder ook de poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair