Algemeen

Kate Beckinsale keert niet terug naar 'Underworld'

Ze hangt het leer van Selene aan de wilgen.

door Jim Pedd om 11:05 in Algemeen
Fans die hopen dat actrice Kate Beckinsale nog eens in het strakke lederen pakje van Selene in de Underworld-films stapt, moeten we helaas teleurstellen. De dame heeft er helaas geen interesse meer in. Ze heeft het ermee gehad en sinds de release van Blood Wars in 2017, is het goed geweest.

Variety vroeg Beckinsale of ze terug zou keren, mocht er - ondanks het floppen van Blood Wars - een vervolg komen. "Nee, dat zou ik niet. Ik heb er genoeg van gemaakt, " aldus de actrice, die het leer dus aan de wilgen lijkt te hebben gehangen. Mooi, want de franchise trekt niet alleen nauwelijks kijkers meer, maar de films voegen ook weinig nieuws meer toe.

Wellicht is een deel van de reden waarom Beckinsale ook niet meer terug wil keren, haar scheiding van regisseur Len Wiseman, met wie zij sinds de eerste film uitkwam getrouwd was maar in 2016 van scheidde. De franchise blijft trouwens wel bestaan: Wiseman werkt aan een tv-versie met nieuwe personages.

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Jammer, ik vind de laatste wel weer een lekkere film. Is ook zo opgezet dat ze weer terug zou keren. Het sexy pakje is trouwens geen leer maar een soort kunststof, waarschijnlijk latex...?

Frietgezicht

Avatar

Geen vervelende films om te kijken maar ze laten ook geen indruk achter. Hap slik weg. Dankzij Kate smaakt het net wat lekkerder.

nd90

Avatar

De laatste was een prima film hoor

Sunspot

Avatar

Laatste film was echt teleurstellend. Deel 1 ws cool, echt lekker, delen er na wa tminder, maar toch verhaal, niewue krachten ook, maar daar zag je in de laatste film nmiks meer van.

Saaie gevechten, fokking DONKER! Nee, ben er ook klaar mee, is genoeg geweest, slecht einde helaas dus.

Artificialis

Avatar

Jammer, ik had nog op een reünie tussen Selene en Michael gehoopt, maar dat zit er blijkbaar niet meer in. Eerlijk is eerlijk, de films doen maar wat en lijken nergens naartoe te werken. Toch heb ik het idee dat het niveau van 2, 3, 4, 5 vrij stabiel is gebleven. Nooit zo goed als het 1e deel, maar nog steeds vermakelijk.

Sharky13

Avatar

Deel 1 en 2 vond ik erg gaaf, en zeker door de woest aantrekkelijke hoofdrolspeelster, erg prettig om naar te kijken. Rise of the Lycans was al wel een stuk minder juist ook door het onbreken van Beckinsale. Deel 4 en 5 waren volgens mij de moeite helaas niet meer waard

Master Of Films

Avatar

nd90 "De laatste was een prima film hoor"
Oh vertel eens....

Spider-fan

Avatar

Dit had ik wel verwacht. De laatste was erg zwak (al viel het ook tegen doordat er een fout in de dvd zat, waardoor er problemen met het beeld waren).
Toch hoeft dit niet uit te sluiten dat ze er toch nog met meer komen, tenslotte speelde Beckinsale ook niet in Rise of the Lycans.

Gigan72

Avatar

Underworld 1 en 2 zijn prima films De prequel Rise of the Lycans vindt ik ook een leuke film
Deel 4 is echt bagger
Deel 5 niet gezien dus kan ik niets over zeggen maar ik hoor en lees dat dat ook bagger is.
Dus hou ik het maar bij de 1 2 en 3

NieuwsFilm

meest populair