Trailer 'Hunter Killer' toont ouderwetse 80/90-actie

Trailer 'Hunter Killer' toont ouderwetse 80/90-actie

WOIII? Gerard Butler is er gelukkig nog!

Lionsgate Movies stuurt eind volgende maand de film Hunter Killer de Nederlandse bioscoopzalen in, met Gerard Butler (Gods of Egypt, Geostorm, Den of Thieves) als de voornaamste held. Hij moet de Derde Wereldoorlog stoppen! Hieronder zie je de laatste officiële trailer voordat de film in de bioscoop te zien is.

Naast Butler zijn er ook rollen voor Gary Oldman, Common, Toby Stephens en Michael Nyqvist. Nyqvist stierf verleden jaar juni en Hunter Killer laat een van zijn laatste rollen zien.


In de actiethriller, gebaseerd op het boek 'Firing Point' van auteur Don Keith, is Butler een Amerikaanse commandant van een onderzeeër. Hij leidt deze naar Russische wateren waar hij samen met U.S. Navy Seals de Russische president moet redden. Hij is namelijk gekidnapt door een schurkachtige generaal die een militaire staatsgreep heeft gepleegd.

Hunter Killer van regisseur Donovan Marsh (Spud, iNumber Number) draait vanaf 25 oktober in de Nederlandse bioscoop. Hieronder een nieuw affiche voor de film.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair