Algemeen

'The Force Awakens'-acteur in andere rol terug in 'Star Wars IX'

Snap Wexley terug... zo ongeveer. In The Force Awakens ging hij namelijk dood.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:10 in Algemeen
Even geleden werd de voornaamste cast voor Star Wars: Episode IX onthuld. Mondjesmaat wordt nu ook duidelijk welke andere acteurs en actrices in de film te zien zijn. Een daarvan blijkt nu Greg Grunberg te zijn. Hem zagen we ook in Star Wars: The Force Awakens uit 2015. Na eerdere geruchten mocht Deadline zijn officiële aanstelling onthullen.

De acteur is ook bekend uit de serie Heroes en de film Hollow Man en was in The Force Awakens te zien als Snap Wexley, een X-Wing piloot die uiteindelijk om het leven komt tijdens de slag bij D'Qar. Ondanks dat hij niet in The Last Jedi te zien was, haalt IX-regisseur J.J. Abrams zijn vriend er gewoon weer bij. De heren zijn vrienden en werkten eerder samen aan series als Lost, Alias en Felicity en films als Mission: Impossible III en Star Trek Beyond. De vraag is uiteraard welk personage Grunberg gaat spelen.

Andere rollen zijn toebedeeld aan Carrie Fisher, Anthony Daniels, Mark Hamill, Billy Dee Williams, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Matt Smith, Dominic Monaghan, Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo en Billie Lourd. Het negende deel verschijnt midden december 2019 in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThEnd

Avatar

Grunberg speelt gewoon weer Wexley, aangezien dat karakter helemaal niet doodging in TFA:

The destruction of Starkiller Base marked a victory for the Resistance in their struggle against the First Order.

Following the battle, Organa sent Temmin and several other pilots, including Pava, to gather the New Republic's surviving commanders, after the Hosnian Cataclysm had wiped out most of the New Republic's fleet, as well as Resistance comrades in the Outer Rim Territories.

http://starwars.wikia.com/wiki/Temmin_Wexley

Mas7

Avatar

“Zo stelde Wexley's rapporten de Resistance in staat om een plan uit te werken om de Starkiller Base aan te vallen in 34 ABY. Wexley nam zelf ook deel aan de aanval en was een van de piloten die de veldslag overleefden.”

Bron Star Wars Wiki

Huiswerk gedaan Filmtotaal ?

ThEnd

Avatar

@Mas7: De bron (Deadline) had het ook al verkeerd in het artikel staan ;-)

Sunspot

Avatar

Oh , oke, who cares eigenlijk :D

nieuwslaatste nieuws

meest populair