'The Force Awakens'-acteur in andere rol terug in 'Star Wars IX'

'The Force Awakens'-acteur in andere rol terug in 'Star Wars IX'

Snap Wexley terug... zo ongeveer. In The Force Awakens ging hij namelijk dood.

Even geleden werd de voornaamste cast voor Star Wars: Episode IX onthuld. Mondjesmaat wordt nu ook duidelijk welke andere acteurs en actrices in de film te zien zijn. Een daarvan blijkt nu Greg Grunberg te zijn. Hem zagen we ook in Star Wars: The Force Awakens uit 2015. Na eerdere geruchten mocht Deadline zijn officiële aanstelling onthullen.

De acteur is ook bekend uit de serie Heroes en de film Hollow Man en was in The Force Awakens te zien als Snap Wexley, een X-Wing piloot die uiteindelijk om het leven komt tijdens de slag bij D'Qar. Ondanks dat hij niet in The Last Jedi te zien was, haalt IX-regisseur J.J. Abrams zijn vriend er gewoon weer bij. De heren zijn vrienden en werkten eerder samen aan series als Lost, Alias en Felicity en films als Mission: Impossible III en Star Trek Beyond. De vraag is uiteraard welk personage Grunberg gaat spelen.

Andere rollen zijn toebedeeld aan Carrie Fisher, Anthony Daniels, Mark Hamill, Billy Dee Williams, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Matt Smith, Dominic Monaghan, Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo en Billie Lourd. Het negende deel verschijnt midden december 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair