Trailer horrorthriller 'Ride' is een ware nachtmerrie voor Uber-chauffeurs

Trailer horrorthriller 'Ride' is een ware nachtmerrie voor Uber-chauffeurs

Jessie T. Usher krijgt meteen spijt na het oppikken van de verkeerde man...

RLJE Films wil met hun nieuwste titel Ride aantonen dat het leven van Uber-chauffeurs best zwaar kan zijn. Deze week hebben ze daarvan de trailer vrijgegeven en hieronder kan je hem terugvinden. In de hoofdrollen treffen we Jessie T. Usher (Independence Day: Resurgence), Bella Thorne (The Babysitter) en Will Brill (Netflix-serie The OA) aan. De eerste twee acteurs gaan in de horrorthriller een onaangename en chaotische avond tegemoet.

James is een acteur met weinig succes. Om de rekeningen te betalen rijdt hij in Los Angeles mensen rond met zijn eigen wagen. Zijn avond begint zoals elke andere, maar dan ontmoet hij de beeldschone Jessica, met wie James het zeer goed kan vinden. Nadat hij haar afzet stapt de babbelende Bruno in. Hij krijgt James zover om Jessica te benaderen en uit te nodigen voor een avondje wild stappen. Dit verandert echter al drastisch wanneer Bruno een pistool tevoorschijn haalt en de twee jongeren dwingt allerlei gestoorde en angstaanjagende dingen uit te voeren.


Ride is het schrijf- en regiedebuut van de Amerikaanse Jeremy Ungar, die voorheen korte films maakte. Deze maand gaat de horrorthriller in première tijdens het filmfestival van Los Angeles. Begin oktober komt de film gelimiteerd in de Amerikaanse bioscopen uit. Niet lang daarna verschijnt Ride op VOD. Zie beneden de poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair