Algemeen

'How to Train Your Dragon: The Hidden World' sluit de franchise af

Niet alleen de filmreeks, maar ook de tv-serie wordt afgesloten met het derde deel.

door Zilko Tarici om 13:13 in Algemeen
Er zijn maar weinig franchises die een waardig einde krijgen, maar How to Train Your Dragon: The Hidden World probeert daar verandering in te brengen. Regisseur Dean DeBlois heeft namelijk bevestigd dat ze met een volledige nieuwe aanpak komende voor het derde en laatste deel van de Universal Pictures- en DreamWorks Animation-animatiereeks. De film zal als zowel een afsluiter van de films als de tv-serie fungeren. DeBlois zei er het volgende over:

"We hebben er lange tijd over nagedacht en hebben een passende manier bedacht om afscheid te nemen van deze personages. Afscheid nemen is het overkoepelende thema van de film. We zien hoe Hiccups identiteit deels wordt bepaald door Toothless... maar wat nu als Toothless er niet meer is?"

In How to Train Your Dragon: The Hidden World zien we hoe Hiccup (Jay Baruchel) zijn droom vervult en een utopie creëert waarin draken vreedzaam kunnen samenleven. Een groot kwaad brengt deze wereld echter in gevaar. De film wordt in maart 2019 verwacht.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Nu ben ik wel heel erg benieuwd naar de film. Maar dat was ik zo ie zo al. Ik volg de franchise al sinds de 1e bioscoop film heb alle films en series gezien. Het heeft echt een mooie tijd van mijn jeugd gemaakt. Jammer dat het stopt. Ik hoop echt een heel erg mooi afsluit stuk krijgt.

Guyon2002

Avatar

Het wordt het einde van het verhaal maar er Netflix komt volgend jaar ergens nog wel met een serie die tussen de 2e en 3e film speelt, Dragons: Rescue Riders heet het geloof ik.

KeesjeNL

Avatar

Een van de eerste films die ik uittestte op mijn 50inch-plasma-tv was deel 1 van deze serie:

https://www.youtube.com/watch?v=LECmyZB-cgM

NieuwsFilm

meest populair