Algemeen

Toch vervolg op 'Solo: A Star Wars Story' mogelijk?

Scenarist Jon Kasdan denkt dat het mogelijk is.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Solo: A Star Wars Story is de eerste flop in de Star Wars-franchise. Met een budget van meer dan tweehonderd miljoen dollar, haalde de film nog geen 400 miljoen dollar op. De film, die door Ron Howard afgemaakt werd, werd echter wel goed ontvangen door critici en de mensen die de film zagen.

Waar Solo gepland stond als begin van een trilogie, lijkt de kans dat die droom vervuld wordt klein. Maar in een reeks Twitter-berichten schrijft Jon Kasdan, die het scenario schreef in samenwerking met vader Lawrence, dat het wat hem betreft wel mogelijk is. Het enige dat men hoeft te doen, is het budget flink omlaag te brengen.

"Om eerlijk te zijn, denk ik dat het vooral uitdagend is wat de buitenlandse box office betreft, dan de Amerikaanse," aldus de scenarist. "Ik denk persoonlijk dat er geweldige Star Wars-films gemaakt kunnen worden die niet zoveel hoeven te kosten. Hopelijk zal dat de komende jaren de trend zijn, en krijgen wij misschien op de een of andere manier de kans om meer verhalen te vertellen met Alden, Joonas, Emilia en Donald. Met deze acteurs en Ron Howard, zou ik de kans meteen grijpen."

De vraag is echter vooral of die kans er gaat komen. Momenteel lijkt het er niet op, tenzij de dvd-verkopen erg goed zijn.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

5ieb

Avatar

De film was beter te pruimen dan Star Wars -The Last Jedi. :P

Guyon2002

Avatar

Een nieuwe film met deze acteurs is prima. Maar Howard hoef ik echt niet meer terug te zien als SW regisseur.

McGraig

Avatar

Het enige grote probleem van de film was een Han Solo die in geen enkel opzicht op Han Solo lijkt. Als op zichzelf staande film heel vermakelijk

chefry1983

Avatar

De film werd goed ontvangen bij critici en publiek!? Volgens mij juist het tegenovergestelde. Maar ik kan niet oordelen want ik heb de film zelf niet gezien

Master Of Films

Avatar

Solo 2 biedt zich de kans om een echt totaal iets nieuws te brengen in het leven van Han ipv herkauwde zooi wat we al lang weten van de OT.

Bronxfromharlem

Avatar

Jabba the Hutt in Solo 2 zou toch vet zijn! Ze kunnen zo veel kanten op met het verhaal.

chefry1983

Avatar

^
Vergeet Netflix en eventueel de eigen streamingdienst van Disney niet

Colruiter

Avatar

Fallen Kingdom haalt 1.3 miljard binnen en Solo flopt, terwijl Solo echt wel stukken beter was dan Fallen Kingdom, wat niet echt een uitdaging was want Fallen Kingdom is gewoon een slechte film. Opbrengsten zeggen absoluut niet alles, dat wordt toch keer op keer bewezen. Het is soms lachwekkend om te zien hoe vlug sommige onnozele films gigantische cijfers laten noteren, films waar je achteraf geen seconde meer wil aan besteden, terwijl films die het slecht doen in de zalen thuis regelmatig een avondje vullen.

Chrisselshizzel

Avatar

Ik vond solo goed . Lando was Cool , chewie had leuke scenes . Maar met zn open einde hoop ik toch echt op een deel 2

Steve-O

Avatar

Wat een slechte film. Rogue One was ook al rampzalig, ik hoop dat ze stoppen met deze spin off onzin.

Frietgezicht

Avatar

Ik hoop over 54 jaar pas net als die Mary Poppins film

Master Of Films

Avatar

^Solo Returns. Dan hoop ik dat de boodschap door je strot wordt geduwd en dat het niet eens vol zit met hersenloze actie. Hopelijk voor SeanDeNiro wordt Solo Returns wel een film voor volwassen vrouwen & homo's ipv de hele familie ;-)

Frietgezicht

Avatar

Sean is 84,die is er dan niet meer ;)

GreenHornet

Avatar

'SOLO: A ANOTHER STAR WARS STORY

Kamajiisama

Avatar

Kom maar op..., heb genoten van Solo ! Chewie en Han...mag van mij in hun volgende avontuur..iets meer..
..dollen'!

nieuwslaatste nieuws

meest populair