Algemeen

Iconische songteksten op posters 'Bohemian Rhapsody'

Klaar voor de Queen-film?

door Jim Pedd om 10:35 in Algemeen
Er zijn vier posters vrijgegeven van Bohemian Rhapsody, de film rond rockband Queen. De posters bevatten enkele van de meest iconische songteksten uit de geschiedenis van de band: We Will Rock You, Somebody to Love, We Are the Champions en uiteraard Bohemian Rhapsody. Elke poster toont een van de bandleden, vergezeld door een klein stukje tekst.
Bohemian Rhapsody is geregisseerd door Bryan Singer en heeft een hoofdrol voor Rami Malek als Freddie Mercury. Andere rollen worden gespeeld door Gwilym Lee, Ben Hardy en Joseph Mazzello. Centraal staat de plotselinge opkomst van Queen en de bijna-implosie als gevolg van de excentrieke levensstijl van Mercury. Culminatie van de film vindt plaats in de triomfantelijke reünie van de band bij Live Aid, waar Mercury zijn band leidde in een van de beste optredens in de geschiedenis van de rockmuziek.

Het script van de biografische film komt van de hand van Oscar-genomineerd scenarist Anthony McCarten. Verder draait de film vanaf 1 november in de bioscoop.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Bryan Singer is al lang geen garantie meer voor een goede film en ik vind de casting ook niet best. De trailer kan me ook niet overtuigen. Ik kijk hem over een jaar wel op Netflix

Rich Art

Avatar

Bryan Singer is ook al lang de regisseur niet meer van de film. Dat is Dexter Fletcher. ;)

Johan67

Avatar

Bryan Singer krijgt de credits als regisseur. Dexter Fletcher heeft de laatste 16 dagen regie gevoerd.

Rich Art

Avatar

Vreemd, ik dacht juist dat ze ook zijn naam hadden verwijderd... My bad.

nieuwslaatste nieuws

meest populair