Iconische songteksten op posters 'Bohemian Rhapsody'

Klaar voor de Queen-film?

Er zijn vier posters vrijgegeven van Bohemian Rhapsody, de film rond rockband Queen. De posters bevatten enkele van de meest iconische songteksten uit de geschiedenis van de band: We Will Rock You, Somebody to Love, We Are the Champions en uiteraard Bohemian Rhapsody. Elke poster toont een van de bandleden, vergezeld door een klein stukje tekst.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
Bohemian Rhapsody is geregisseerd door Bryan Singer en heeft een hoofdrol voor Rami Malek als Freddie Mercury. Andere rollen worden gespeeld door Gwilym Lee, Ben Hardy en Joseph Mazzello. Centraal staat de plotselinge opkomst van Queen en de bijna-implosie als gevolg van de excentrieke levensstijl van Mercury. Culminatie van de film vindt plaats in de triomfantelijke reünie van de band bij Live Aid, waar Mercury zijn band leidde in een van de beste optredens in de geschiedenis van de rockmuziek.

Het script van de biografische film komt van de hand van Oscar-genomineerd scenarist Anthony McCarten. Verder draait de film vanaf 1 november in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair