Eerste trailer Laurel & Hardy-film 'Stan & Ollie'!

Steve Coogan en John C. Reilly zijn de komieken.

Eerder maakte regisseur Jon S. Baird onder meer de film Filth (2013) en nu komt hij met de biopic Stan & Ollie welke zich zal richten op de komieken Stan Laurel en Oliver Hardy.

De titelkomieken worden ingevuld door Steve Coogan (Philomena, The Trip) en John C. Reilly (Holmes and Watson). Check hieronder de eerste trailer, vrijgegeven door Sony Pictures Classics.


In Stan & Ollie, met een script van Jeff Pope (Philomena), volgen de liefhebbers de Britse tour in 1953 van het eerder al zeer succesvolle duo. Ze starten met een klein publiek en eindigen als een succes met zowel nieuwe als bestaande fans. Niet veel later sluiten ze hun carrière af. In de biopic zullen we vooral zien hoe de komieken hun laatste periode als Laurel & Hardy meemaakten, als goede vrienden gesteund door hun vrouwen.

Er zijn ook rollen voor Shirley Henderson, Nina Arianda, Stephanie Hyam en Danny Huston en vanaf 11 januari moet Stan & Ollie in de Britse bioscopen in première gaan. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend. Hieronder twee filmposters.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair