Wat onthult deze 'Avengers 4'-setfoto?

Look hard...

Regisseurs Anthony en Joe Russo hebben een mysterieuze setfoto van Avengers 4 geplaatst. Het is een van de eerste officiële beelden van de film, waar al enige tijd de heropnames van plaatsvinden. In het beeld zien we Joe Russo op de set, en als bijschrift staat erbij Look hard.

Natuurlijk is dat een opmerking die maakt dat fans meteen het beeld zijn gaan doorzoeken naar hints. Staat er bijvoorbeeld een titel in beeld? Of is het iets anders? Een definitief antwoord is er niet, maar speculatie genoeg. Zo zou de manier waarop de het bord links, en de ladder rechts van Joe zijn neergezet een hint zijn naar de titel. Het lijkt erop dat er twee As in beeld staan, waardoor velen speculeren dat de titel dan Avengers Assemble wordt.

Maar wat er nou echt te zien is, weet niemand zeker. Het zou kunnen dat het duo gewoon aan het trollen is en dat er geen bekendmaking in de foto te vinden valt. Wellicht wordt er gewoon verwezen naar Joe die intens naar zijn laptopscherm lijkt te staren. Wat denken jullie dat er achter de foto zit?

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair