Algemeen

Bruce Greenwood gecast in 'Shining'-sequel 'Doctor Sleep'

Greenwood werkte eerder al samen met regisseur Mike Flanagan aan Gerald's Game, een andere Stephen King-verfilming.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 07:54 in Algemeen
Bruce Greenwood is de nieuwste toevoeging aan de alsmaar groeiende cast van Stephen King-verfilming Doctor Sleep, een productie van Warner Bros. Pictures. De film betreft een vervolg op Stanley Kubricks filmklassieker The Shining.

Eerder werd al bekend dat Ewan McGregor in de film de rol van de volwassen Danny Torrance zal spelen. Hij wordt vergezeld door Rebecca Ferguson, die de rol speelt van Rose The Hat, het hoofd van een sekte die gevoed wordt door de energie die voortkomt uit de dood van mensen met de 'Shining'.

Naast de eerder genoemde acteurs zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Kyliegh Curran, Carl Lumbly, Alex Essoe en Zahn McClarnon. Mike Flanagan schreef het script van de film en zal ook regisseren. Flanagan regisseerde Greenwood eerder in Gerald's Game, een Stephen King-verfilming die vorig jaar door Netflix beschikbaar werd gesteld.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Psycho-M

Avatar

On other news.
Peele heeft een teaser op zijn twitter account gezet van de nieuwe Twilight Zone serie:
https://twitter.com/JordanPeele/status/1042790506109923329

nieuwslaatste nieuws

meest populair