Video

Coole 'Aquaman' beelden met Mosasaurus

Dezelfde als uit Jurassic World?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 06:36 in Video
Dat we in DC-film Aquaman de nodige zeedieren tegen gaan komen is helemaal geen verrassing. Ook dat ze fantasierijker zouden zijn is voor de liefhebber ongetwijfeld niet zo erg. Maar een Mosasaurus, zoals die in Jurassic World? Ach, waarom ook niet... De eerdere trailer onthulde al flink wat onderwaterspektakel en onderstaande tv-trailer doet er een schepje bovenop.


In Aquaman gaan we naar de zeebodem, en dan vooral naar het koninkrijk Atlantis waar de nodige DC-personages hun leven leiden. Het verborgen rijk wordt echter bedreigd door oppervlaktebewoners en daar moet de koning uiteraard een stokje voor steken. Jason Momoa's Arthur Curry / Aquaman heeft daarbij onder meer ook te dealen met zijn bezige halfbroer, Patrick Wilsons Orm / Ocean Master, en zijn niet te missen onderwaterprinses Mera, gespeeld door Amber Heard.

Andere rollen zijn voor Yahya Abdul-Mateen II als Black Manta, Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Temuera Morrison als Tom Curry, Dolph Lundgren als Nereus, Ludi Lin als Murk Nicole Kidman als Atlanna en Michael Beach als Jesse Kane. Warner Bros. en The Conjuring-regisseur James Wan sturen de zesde DCEU-film op 20 december de bioscoop in. Een fan-poster:9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Wat is dit een uiterst triest artikel

mofo83

Avatar

Ehhh, maar wat is nou de boodschap van het artikel?

Anders leggen jullie even uit waarom de combi met JP...

Chris23

Avatar

Coole beelden van Spongebob Squarepants met Godzilla:
afbeelding

Ang3l

Avatar

Als er geen nieuws is, dan doen we een nietzeggend fotosoepje? Wat geklikt moet er worden verdomme!

Chris23

Avatar

Als ze nou op vrijdagen tijd gingen besteden aan de website/forum fixen ipv clickbaitartikeltjes maken.

aspers

Avatar

Filmtotaal... hebben jullie nu nog steeds niet door dat jullie de vaste gasten hier enorm irriteren met dit soort gezochte artikelen zonder ook maar een beetje nieuwswaarde? Ik kan jullie echt niet meer serieus nemen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair