Coole 'Aquaman' beelden met Mosasaurus

Coole 'Aquaman' beelden met Mosasaurus

Dezelfde als uit Jurassic World?

Dat we in DC-film Aquaman de nodige zeedieren tegen gaan komen is helemaal geen verrassing. Ook dat ze fantasierijker zouden zijn is voor de liefhebber ongetwijfeld niet zo erg. Maar een Mosasaurus, zoals die in Jurassic World? Ach, waarom ook niet... De eerdere trailer onthulde al flink wat onderwaterspektakel en onderstaande tv-trailer doet er een schepje bovenop.


In Aquaman gaan we naar de zeebodem, en dan vooral naar het koninkrijk Atlantis waar de nodige DC-personages hun leven leiden. Het verborgen rijk wordt echter bedreigd door oppervlaktebewoners en daar moet de koning uiteraard een stokje voor steken. Jason Momoa's Arthur Curry / Aquaman heeft daarbij onder meer ook te dealen met zijn bezige halfbroer, Patrick Wilsons Orm / Ocean Master, en zijn niet te missen onderwaterprinses Mera, gespeeld door Amber Heard.

Andere rollen zijn voor Yahya Abdul-Mateen II als Black Manta, Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Temuera Morrison als Tom Curry, Dolph Lundgren als Nereus, Ludi Lin als Murk Nicole Kidman als Atlanna en Michael Beach als Jesse Kane. Warner Bros. en The Conjuring-regisseur James Wan sturen de zesde DCEU-film op 20 december de bioscoop in. Een fan-poster:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair