Video

Gevaarlijke gummibeertjes in nieuwe trailer 'Goosebumps 2: Haunted Halloween'

Het vervolg op Goosebumps draait vanaf 11 oktober a.s. in de Nederlandse bioscopen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 12:50 in Video
Sony Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van de familie-horrorfilm Goosebumps 2: Haunted Halloween, die vanaf 11 oktober a.s. in de Nederlandse bioscopen zal draaien. Met name de boosaardige gummibeertjes krijgen veel aandacht in het promotiemateriaal. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

In Goosebumps 2 zien we hoe twee jochies in het dorp Wardenclyffe op Halloween-avond een manuscript van auteur R.L. Stine vinden in een verlaten huis. Wanneer ze het manuscript openen, wordt de enge pop Slappy vrijgelaten. Slappy wil met hulp van zijn monstervrienden de Halloween Apocalypse op de wereld loslaten.

De film is natuurlijk een vervolg op Goosebumps uit 2015. Beide films zijn natuurlijk gebaseerd op de razend populaire boekenreeks van R.L. Stine, waarvan wereldwijd ruim 400 miljoen exemplaren verkocht. Ari Sandel regisseert de sequel, waarvan het script werd geschreven door Darren Lemke. De hoofdrollen worden gespeeld door Ken Jeong, Wendi Mclendon-Covey, Chris Parnell, Madison Iseman, Ben O'Brien, Caleel Harris, Jeremy Ray Taylor en Jack Black.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Ziet er uit als meer van hetzelfde, maar dat vind ik in dit geval niet erg. Deel 1 was erg leuk.

nieuwslaatste nieuws

meest populair