Video

Nieuwe trailer 'Aquaman' toont grootse onderzee-oorlog

Jason Momoa is weer Aquaman.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:41 in Video
Warner Bros. Pictures en DC Films hebben een Japanse trailer vrijgegeven voor de DC-superheldenfilm Aquaman van regisseur James Wan. De beelden richten zich op het conflict tussen Arthur Curry / Aquaman en zijn halfbroer Orm / Ocean Master. Uiteraard zijn er gave beelden te zien van de enorme clash die zich onder de zeespiegel zal afspelen.

Tijdens die clash zien we verschillende reusachtige zeedieren, met uit de kluiten gewassen zeepaardjes, witte haaien en mosasaurussen. Deze worden bereden door de verschillende legers van de clashende partijen.


De titelrol is uiteraard weer voor Jason Momoa. De spierbundel uit Game of Thrones en Conan zagen we eerder als de onderwaterheld in Justice League en in die film werd het onderwaterrijk Atlantis al kort in beeld gebracht. Zijn halfbroer Orm wordt gespeeld door Patrick Wilson en we zien ook de slechterik Black Manta, een rol van Yahya Abdul-Mateen II.

Aquaman biedt daarnaast rollen aan namen als Amber Heard als Mera, Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Temuera Morrison als Tom Curry, Dolph Lundgren als Nereus, Ludi Lin als Murk, Nicole Kidman als Atlanna en Michael Beach als Jesse Kane. Vanaf 20 december in de bioscoop!

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jaws

Avatar

Ziet er prima uit. Hoop op succes voor dc. Moet er toch een keer van komen.

Lord Bono

Avatar

Dit gaat niks worden.. Ziet er uit als een videogame die ik niet zou kopen.

Mothercopper

Avatar

Het is en blijft DC. Ik heb er gewoon niks mee. Marvel heeft gewoon een formule gevonden waarmee zij een grote schare fans aan zich hebben weten te binden. En hoewel niet elke film even goed is, wekt Marvel met elke nieuwe film ruim voldoende belangstelling dat de nieuwsgierigheid wordt gewekt naar een nieuwe film.

SeanDeNiro

Avatar

Ik ben geen superheldenfilm-fan maar deze, samen met Venom zag ik wel zitten. Tot de trailers kwamen. Wat een aanfluiting. Afgezien van het realistisch gehalte is het allemaal veel te druk en grootschalig.

Rutherford

Avatar

Dit lijkt me niks. DC is zo een soep aan het worden dat ik er totaal niet meer enthousiast over ben, en dat als grote comic fan. Geef ons gewoon een goeie Batman film, de rest van de superhelden zijn toch niet zo populair denk ik.

Paulusie

Avatar

Dino's? Ik dacht dat het een grap was, en ik keek uit naar deze film, had hoop voor hem. Tot nu dus, oeps. Ben bang dat het hem niet gaat woorden.

Sunspot

Avatar

Vet, ook zie je zijn krachten goed.

Vond Aquaman altijd lijp in cartoons, in Smallville was hij wel cool. Maar ook was het me nooit duidelijk wat zijn krachten nou precies waren.

BlackPowerWolf

Avatar

FilmTotaal " NIEUWE TRAILER 'AQUAMAN' TOONT GROOTSE ONDERZEE-OORLOG "

Allemaal beelden die in de eerste trailer(s) ook al bekend waren. Het nieuwe aan deze trailer? De taal en ondertiteling die er overheen gekwakt is.

mofo83

Avatar

Allemaal Jomanda's: "wordt niks", "aanfluiting" en "gaat 'em niet worden".

Ik ben ben in ieder geval benieuwd en ga het zelf wel zien.

Sunspot

Avatar

^

yep, heb ook veel vertrouwen in de film, hoewel CGI beter kan, maar misschien te duur toch, bedoel, als ze het zelfs hebben gedaan bij vlaggenschip film, Justice League haha.

nieuwslaatste nieuws

meest populair