Nieuwe trailer 'Aquaman' toont grootse onderzee-oorlog

Jason Momoa is weer Aquaman.

Warner Bros. Pictures en DC Films hebben een Japanse trailer vrijgegeven voor de DC-superheldenfilm Aquaman van regisseur James Wan. De beelden richten zich op het conflict tussen Arthur Curry / Aquaman en zijn halfbroer Orm / Ocean Master. Uiteraard zijn er gave beelden te zien van de enorme clash die zich onder de zeespiegel zal afspelen.

Tijdens die clash zien we verschillende reusachtige zeedieren, met uit de kluiten gewassen zeepaardjes, witte haaien en mosasaurussen. Deze worden bereden door de verschillende legers van de clashende partijen.


De titelrol is uiteraard weer voor Jason Momoa. De spierbundel uit Game of Thrones en Conan zagen we eerder als de onderwaterheld in Justice League en in die film werd het onderwaterrijk Atlantis al kort in beeld gebracht. Zijn halfbroer Orm wordt gespeeld door Patrick Wilson en we zien ook de slechterik Black Manta, een rol van Yahya Abdul-Mateen II.

Aquaman biedt daarnaast rollen aan namen als Amber Heard als Mera, Willem Dafoe als Nuidis Vulko, Temuera Morrison als Tom Curry, Dolph Lundgren als Nereus, Ludi Lin als Murk, Nicole Kidman als Atlanna en Michael Beach als Jesse Kane. Vanaf 20 december in de bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair