Volledige trailer 'Bumblebee' pakt uit met veel G1-Transformers!

Nice!!

Het lijkt er sterk op dat we met de Transformers spin-off film Bumblebee een reboot krijgen van de filmreeks die Michael Bay in 2007 startte met Transformers. Alle Transformers die eerder waren te zien hebben een nieuw uiterlijk, en wel die van de Generation One-robots uit onder meer de iconische tekenfilms uit de jaren 80. En dat doet de fan van het eerste uur ongetwijfeld meer uitkijken naar de film.

In de beelden zien we niet alleen de G1-versies van Soundwave + Ravage en Optimus Prime op de Cybertron, maar ook andere herkenbare robots. Zoals Shockwave! De beelden op de thuisplaneet ademen nostalgie!


De officiële synopsis: In het jaar 1987 is Bumblebee op de vlucht en hij vindt onderdak op een autokerkhof in een klein Californisch strandstadje. Charlie Watson (Hailee Steinfeld), die bijna 18 jaar wordt en nog zoekende is naar haar plaats in de wereld, ontdekt Bumblebee, beschadigd en gebroken. Wanneer Charlie hem doet herleven, leert ze al snel dat dit geen gewone, gele VW-kever is.

Er zijn ook rollen voor namen als John Cena, Jorge Lendeborg Jr., Rachel Crow, Pamela Adlon en Peter Cullen. De Transformers-film van regisseur Travis Knight (Kubo and the Two Strings) staat gepland voor 20 december.

NieuwsFilm

meest populair