Is dit het plot van 'Black Widow'?

Is dit het plot van 'Black Widow'?

Er lijken wat details gelekt te zijn.

Vandaag lijken er wat details rond Black Widow onthuld te zijn. Dat wordt de solofilm rond Natasha Romanoff, het Marvel-personage van Scarlett Johansson, die al jaren een eigen film hoort te krijgen. Aan Cate Shortland de taak, met een scenario van Jac Schaeffer.

Het verhaal van de film wordt als volgt geschetst door bronnen van de site ComicBook: Bij geboorte wordt Black Widow (a.k.a Natasha Romanoff) aan de KGB gegeven, die haar opvoedt tot de ultieme agent. Als de USSR uit elkaar valt, probeert de regering haar te doden. Tegelijk speelt het geheel zich ook af in het hedendaagse New York City, waar Black Widow als freelancer actief is. De standalone-film speelt zich af in de Verenigde Staten, vijftien jaar na de val van de Sovjet-Unie.

De film zou verder om de Y2K-bug draaien, stelt MCU%20Cosmis op basis van eigen bronnen. Daarmee speelt de film zich dus af rond de millenniumwisseling, in het jaar 2000. De Y2K-bug was een computerbug waar velen bang voor waren, doordat veel programma's enkel de laatste twee cijfers van het kalenderjaar gebruiken, waardoor het jaar 2000 niet onderscheidbaar was van 100. Maar ondanks veel voorbereidingen was er weinig aan de hand toen het jaar 2000 ingeluid werd.

Op welke manier de bug in de film een rol speelt is niet zeker, maar het personage zou dan een jaar of zestien zijn in de film. Een goede optie, als het geheel zich vijftien jaar na de val van de Sovjet-Unie afspeelt. Dat gebeurde immers in de loop van 1990 en 1991. Zeker is het nog niet. Net als de releasedatum van de film, die mogelijk in het jaar 2020 ligt.



NieuwsFilm

meest populair