'The Girl in the Spider's Web' krijgt nieuwe titel

'The Girl in the Spider's Web' krijgt nieuwe titel

Sony Pictures lijkt er voor te vrezen dat mensen door de huidige titel de relatie met de Dragon Tattoo/Millennium-franchise niet zullen begrijpen.

Er werd al naar gehint door Exhibitor Relations en verschillende nieuwe posters van de film, maar Sony Pictures heeft nu bevestigd dat thriller The Girl in the Spider's Web, met nog maar twee maanden te gaan tot de release, een nieuwe titel krijgt.

Sony lijkt te denken dat veel bioscoopgangers niet zullen begrijpen dat de film een semi-vervolg is op The Girl with the Dragon Tattoo en heeft nu besloten om de onnodig lange titel The Girl in the Spider's Web: A New Dragon Tattoo Story te gebruiken.

Claire Foy speelt in de film de iconische rol van Lisbeth Salander en moet ervoor zorgen dat de franchise nieuw leven wordt ingeblazen. De film is duurder dan de oorspronkelijke Zweedse films, maar ook significant goedkoper dan David Finchers Dragon Tattoo uit 2011.

The Girl in the Spider's Web: A New Dragon Tattoo Story bereikt in november wereldwijd de bioscopen. Laat hieronder weten wat je vindt van de nieuwe titel!



NieuwsFilm

meest populair