Rake klappen in tweede trailer 'Creed II'!

Rake klappen in tweede trailer 'Creed II'!

Viktor Drago is de volgende horde.

Er is een nieuwe trailer voor het vervolg op de Rocky spin-off Creed. Het is opnieuw Michael B. Jordan (The Fantastic Four) die invulling geeft aan Adonis Creed, de zoon van Apollo Creed uit de eerdere Rocky-films. Onderstaande beelden komen ons tegemoet via Metro-Goldwyn-Mayer!

In Creed II van Black Panther-regisseur Ryan Coogler zien we uiteraard niet alleen Jordan. Er zijn namelijk ook bijdragen van namen als Sylvester Stallone, weer als mentor Rocky Balboa, en Tessa Thompson) als vriendin Bianca. In het tweede deel keert ook het Rocky IV-personage Ivan Drago terug, gespeeld door Dolph Lundgren. Zijn zoon Viktor Drago wordt gespeeld door Florian Munteanu.


In het vervolg staat Adonis Creed voor zijn grootste uitdaging ooit. Dit terwijl hij persoonlijke verplichtingen heeft en moet trainen voor zijn volgende grote wedstrijd. Zijn tegenstander Viktor Drago, zoon van Ivan Drago, is geen onbekende voor zijn familie. Gelukkig wordt Adonis nog steeds bijgestaan door Rocky Balboa en samen ontdekken ze niet alleen dat familie boven alles gaat, maar ook dat je je verleden niet kunt ontvluchten.

De nieuwe Creed komt dit keer van de hand van regisseur Steven Caple Jr. (The Land) en vanaf 29 november start Adonis Creed aan zijn nieuwe boksavontuur.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair