Indrukwekkende trailer 'They Shall Not Grow Old' van Peter Jackson

Indrukwekkende trailer 'They Shall Not Grow Old' van Peter Jackson

Dit ziet er wel erg fraai gedaan uit.

Via Trafalgar Releasing krijgen we een eerste blik op de nieuwste film van Peter Jackson. Verwacht dit keer geen Lord of the Rings of The Hobbit. Jackson maakte namelijk een opmerkelijke documentaire over de Eerste Wereldoorlog. De grootste uitdaging daarbij is dat hij vele zwart-wit beelden geschoten tijdens 'The Great War' om ging zetten naar zo modern als mogelijke beelden in kleur.

Jackson mocht voor de documentaire They Shall Not Grow Old originele beelden gebruiken van de BBC en het Imperial War Museum. Samen met zijn team maakte Jackson de beelden vrij van stof en andere gebreken en voegde er kleur aan toe. Dit levert het onderstaande resultaat op!


Bovenstaande beelden laat zowel het originele als het nieuwe beeld zien. Er zijn ook geluid en stemmen aan de documentaire toegevoegd.

They Shall Not Grow Old gaat op 16 oktober in première tijdens een speciale vertoning waar ook een Q&A plaatsvindt met Peter Jackson. Daarna zal de film zich over de rest van Europa verspreiden. Hieronder de filmposter.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair