Video

Indrukwekkende trailer 'They Shall Not Grow Old' van Peter Jackson

Dit ziet er wel erg fraai gedaan uit.

door Bram de Groot om 09:45 in Video
Via Trafalgar Releasing krijgen we een eerste blik op de nieuwste film van Peter Jackson. Verwacht dit keer geen Lord of the Rings of The Hobbit. Jackson maakte namelijk een opmerkelijke documentaire over de Eerste Wereldoorlog. De grootste uitdaging daarbij is dat hij vele zwart-wit beelden geschoten tijdens 'The Great War' om ging zetten naar zo modern als mogelijke beelden in kleur.

Jackson mocht voor de documentaire They Shall Not Grow Old originele beelden gebruiken van de BBC en het Imperial War Museum. Samen met zijn team maakte Jackson de beelden vrij van stof en andere gebreken en voegde er kleur aan toe. Dit levert het onderstaande resultaat op!


Bovenstaande beelden laat zowel het originele als het nieuwe beeld zien. Er zijn ook geluid en stemmen aan de documentaire toegevoegd.

They Shall Not Grow Old gaat op 16 oktober in première tijdens een speciale vertoning waar ook een Q&A plaatsvindt met Peter Jackson. Daarna zal de film zich over de rest van Europa verspreiden. Hieronder de filmposter.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Ongelofelijk interessant! Ben hier echt nieuwsgierig naar!

Master Of Films

Avatar

+ Rich Art
Nog precies op tijd voor 11 november 2018.

Steve-O

Avatar

Fantastisch, kan niet wachten om dit te zien.

Robbepost

Avatar

Wow! Dit lijkt me erg bijzonder!

noah81

Avatar

Ziet er echt mooi uit. Heb hier ook heel veel zin in.

d3c3pticon0608

Avatar

Ziet er absoluut bijzonder uit, ben hier wel heel benieuwd naar.

martinox

Avatar

Ziet er fantastisch uit! Kan ook niet anders van Peter Jackson..

KeesjeNL

Avatar

Scherper dan Apocalypse: World War. Voor wie die meesterlijke documentairereeksen nog niet heeft gezien:

https://www.youtube.com/watch?v=IfI0UE9s2as

Sander Kiesel

Avatar

Onbegrijpelijk dat een film die iedereen (in 3D) gezien moet hebben misschien niet eens in Nederland in de bioscoop komt, zelfs na de vele publiciteit in o.a. talkshows.
Laten we hopen dat hij in elk geval op 3D blu-ray verschijnt. Al is het alleen in het buitenland, dan importeer ik hem wel. Dit moest ik tenslotte ook met de Doctor Who 3D special doen. Ook zo iets; over de hele wereld tegelijk in de bioscoop te zien, maar niet in Nederland.

nieuwslaatste nieuws

meest populair