Duivelse en legendarische held op nieuwe poster 'Hellboy'!

Duivelse en legendarische held op nieuwe poster 'Hellboy'!

De bovennatuurlijke superheldenfilm van Neil Marshall verschijnt 12 april 2019 in de bioscoop.

Entertainment Weekly heeft ons een nieuwe blik geschonken op de aankomende Hellboy-film met in de hoofdrol David Harbour. Het Amerikaanse tijdschrift zette een poster van de bovennatuurlijke superheldenfilm online waarop het titelkarakter in zijn volle, duivelse glorie te zien is. Deze is bedacht door stripauteur Mike Mignola en verscheen voor het eerst in 1993. Dark Horse Comics is verantwoordelijk voor het leesvoer. Tref de poster beneden aan!

De cast van de nieuwe Hellboy bestaat naast Harbour uit namen als Ian McShane, Daniel Dae Kim en Milla Jovovich. Voor het project nam Neil Marshall (Dog Soldiers, Doomsday) plaats in de regiestoel en filmde naar een scenario dat samengesteld is door Andrew Cosby en Mignola zelf. Volgens de laatstgenoemde is de film erg trouw aan de twee series Hellboy: The Storm en Hellboy: The Fury. Daarin moet Hellboy het opnemen tegen de middeleeuwse tovenares Nimue. Zij wordt gespeeld door Jovovich.

Ook heeft Entertainment Weekly wat kleine details vrijgegeven inzake het plot. Ze beschrijven dat Hellboy sinds zijn eerste dag op aarde alleen maar wil drinken, bij zijn vrienden zijn en mensen van monsters wil redden. Helaas voor de demonische superheld bestaat hij om een veel duister doel te dienen: het beëindigen van de wereld.

Profetieën omschrijven Hellboy als het Beest van de Apocalypse, die met zijn rechterhand van de verdoemenis een eeuwenoude, demonische draak moet bevrijden. Hellboy wil niets te maken hebben met deze grimmige lotsbestemming. Om dit aan te tonen schaaft hij bijwijlen zijn duivelse hoorns bij, wat resulteert in ronde stompjes op zijn voorhoofd. Op de poster zien we dit niet terug: Hellboy heeft beroep op zijn demonische zijde moeten doen, want een oeroude tovenares wil wraak nemen op de mensheid. Om haar te verslaan zal de opvallende held meer kracht dan normaal moeten toepassen...

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair