Neppe mediums zien echte geesten in trailer Netflix-horror 'Malevolent'

Neppe mediums zien echte geesten in trailer Netflix-horror 'Malevolent'

De oplichtende broer en zus krijgen een koekje van eigen deeg!

Netflix wil deze maand griezeliger maken met hun nieuwste film Malevolent. Ze hebben de trailer van de horror uitgebracht en daarnaast onthuld dat de film al vanaf 5 oktober te zien is via hun platform. Malevolent is gemaakt door Olaf de Fleur Johannesson en bevat hoofdrollen voor Florence Pugh (The Commuter), Ben Lloyd-Hughes (Me Before You) en Celia Imrie (The Best Exotic Marigold Hotel).

Angela en Jackson vormen een opvallend team. De broer en zus zijn niets minder dan een stel oplichters. Ze azen op mensen die verdriet hebben en kwetsbaar zijn. Aan de nabestaanden onthullen ze dat Angela het vermogen bezit om met de doden contact te maken. Het is een simpele zwendel, totdat ze door mevrouw Green worden uitgenodigd om langs te komen op haar landgoed: een oud weeshuis waar in het verleden jonge meisjes vermoord zijn. Angel krijgt het idee dat het er werkelijk spookt en weet al snel niet meer wat echt en nep is...


Het plot is kennelijk gebaseerd op een kort verhaal genaamd Hush. Deze is geadapteerd door Ben Katai (The Strangers: Prey at Night) en Eva Konstantopoulos. Zoals boven vermeldt hoeven liefhebbers niet lang te wachten: vrijdag wordt de film online gezet. Zie beneden de poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair