Veel Spider-Mans in trailer 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

Veel Spider-Mans in trailer 'Spider-Man: Into the Spider-Verse'

Hoeveel tel jij er?

Sony Pictures Animation en Universal Pictures Nederland hebben de derde trailer onthuld voor de Spider-Man animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse. En dit keer wordt er flink uitgepakt, met een blik op flink wat Spider-Mans uit het zogenaamde Spider-Man universum.

In Spider-Man: Into the Spider-Verse maken we kennis met de tiener Miles Morales, met de stem van Shameik Moore. Deze Spider-Man woont in Brooklyn. Hij belandt door ongelukkige omstandigheden in het Spider-Versum en ontmoet velen van zijn gelijken. Hun tegenstander is The Kingpin, ingesproken door Liev Schreiber.

Andere stemmen worden geleverd door Jake Johnson (Peter Parker), Hailee Steinfeld (Gwen Stacy a.k.a. Spider-Gwen), Mahershala Ali (Aaron Davis), Brian Tyree Henry (Jefferson Davis) en Nicolas Cage als Spider-Man Noir. De regisseurs van Into the Spider-Verse zijn Bob Persichetti, Peter Ramsey en Rodney Rothman.


Spider-Man: Into the Spider-Verse krijgt mogelijk vervolgen en draait vanaf 20 december in de bioscoop, ook in 3D. Hieronder ook een nieuwe poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair