The Rock en Statham op foto 'Hobbs and Shaw'

The Rock en Statham op foto 'Hobbs and Shaw'

Volgend jaar in de bioscoop.

Hieronder zie je een eerste foto uit de film Hobbs and Shaw, de eerste Fast and Furious spin-off, met daarop actiehelden Dwayne Johnson (Jumanji, Skyscraper) en Jason Statham (The Meg, The Expendables 3). Het was uiteraard The Rock die de foto deelde.

Op de foto staan de heren recht tegenover elkaar, tijdens een soort staarcompetitie. In Hobbs and Shaw volgen we de Diplomatic Security Service-agent Luke Hobbs en de huurmoordenaar Deckard Shaw. Zij nemen het op tegen de voornaamste slechterik die gespeeld gaat worden door Idris Elba (The Dark Tower, Avengers: Infinity War). Ook is er een rol voor onder meer Vanessa Kirby (The Crown, Mission: Impossible - Fallout).


De regie van Hobbs and Shaw ligt in handen van regisseur David Leitch (John Wick, Deadpool 2) en naar verwachting is de spin-off in de zomer van 2019 te zien. Een paar dagen geleden werd duidelijk dat er mogelijk ook een vrouwelijke spin-off komt. Fast & Furious 9 en Fast & Furious 10 hebben reeds verschijningsdata, van respectievelijk 10 april 2020 en 2 april 2021.

NieuwsFilm

meest populair