Vrouwelijke spin-off 'Fast and Furious' in ontwikkeling?

Vrouwelijke spin-off 'Fast and Furious' in ontwikkeling?

Vin Diesel lijkt dit aan te geven.

Op dit moment wordt er gewerkt aan de eerste spin-off in de Fast and Furious-franchise. Volgend jaar is namelijk de Hobbs and Shaw met Dwayne Johnson en Jason Statham te zien. Een van de andere grote Furious-gezichten werkt aan de superheldenfilm Bloodshot die in 2020 moet verschijnen. Diesel is de F&F-wereld echter niet vergeten!

De acteur plaatste onderstaande video vanaf de set van Bloodshot op Instagram. In de video geeft hij aan gesproken te hebben met Universal over een vrouwelijke spin-off, en andere spin-offs in de Fast-wereld. Als we Diesel - ook een producent van de franchise - mogen geloven, heeft Universal zijn ideeën goed ontvangen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Guess who came to surprise me on set... #BLOODSHOT

Een bericht gedeeld door Vin Diesel (@vindiesel) op


Uiteraard is de vraag voor welk vrouwelijk personage Diesel een spin-off in gedachte heeft. Dit kan uiteraard "zijn" Letty Ortiz (Michelle Rodriguez) zijn, of bijvoorbeeld Jordana Brewsters Mia Toretto, Nathalie Emmanuels Ramsey of misschien zelfs Gal Gadots Gisele Yashar.

Het zou dus zomaar zo kunnen zijn dat Fast & Furious 9 en Fast & Furious 10 de geplande verschijningsdata van respectievelijk 10 april 2020 en 2 april 2021 niet gaan halen, in het voordeel van nog meer spin-offs in de franchise.

NieuwsFilm

meest populair