Video

Mooie nieuwe trailer 'How To Train Your Dragon: The Hidden World'

Vaarwel Toothless...

door Jim Pedd om 06:41 in Video
Tijdens de New York Comic-Con werd een nieuwe trailer vrijgegeven van How To Train Your Dragon: The Hidden World. De trailer verwijst naar het thuis van de draken, een geheime wereld die Hiccup (Jay Baruchel) zou moeten vinden en waar dan misschien vrede gesticht kan worden tussen draken en mensen.

De nieuwe trailer laat zien dat het verhaal heel opvallend wordt. Er is een soort Utopia ontstaan waar draken en Vikingen samenleven. Ondertussen vindt Hiccup een vrouwelijk draakje dat wel eens iets voor Toothless zou kunnen zijn. Daarbij moet hij op zoek naar de Hidden World, waar draken vandaan komen. Maar er is een gevaarlijke situatie: er is een jager die het op Toothless voorzien heeft. En dus moeten Hiccup en zijn Vikingvrienden proberen te vechten voor het overleven van de draken. Een gevecht die de toekomst van de draken in de wereld van Hiccup zal bepalen en eentje die vermoedelijk vrij definitief wordt.

The Hidden World is namelijk bedoeld als het einde van de complete franchise. Geen nieuwe films meer, geen nieuwe afleveringen meer in de serie die op Netflix te zien valt... Vanaf 16 januari in de bioscoop.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair