Algemeen

Nieuwe 'Avengers 4' geruchten: Tijdsprong, Iron Man-pak en Fear Itself-wapen

Geen dag zonder geruchten en kleine nieuwtjes.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Voor de frequente bezoeker van FilmTotaal is het ondertussen bekend; we hebben bijna iedere dag een update over Avengers 4, het vervolg op het verleden jaar verschenen uiterst succesvolle Avengers: Infinity War. Hieronder weer vier nieuwtjes / geruchten voor de liefhebbers. Let op spoilers.

Fear Itself

Even geleden verscheen er een afbeelding met daarop een wapen dat hoogstwaarschijnlijk door Josh Brolins Thanos wordt gehanteerd in Avengers 4. Nu is er een afbeelding verschenen van een ander wapen. Dit wapen zou Brie Larsons Captain Marvel gebruiken in deel vier. In de comics gebruikt Carol Denvers een vergelijkbaar wapen in de Fear Itself-verhaallijn.


Iron Man pak

Dat Iron Man (Robert Downey Jr.) een nieuw harnas zal hebben in Avengers 4 komt niet als een verrassing. Hij draagt tijdens bijna iedere film meerdere varianten. Hieronder zie je designs van zijn mogelijk nieuwe Mark.


Spider-Man

Ook is duidelijk geworden dat Tom Holland naar de set van Avengers 4 is afgereisd. Ook hij zou aanvullende opnames moeten maken. De jonge acteur is uiteraard te zien als Peter Parker a.k.a. Spider-Man en moest even zien weg te piepen van de set van het eveneens in productie zijnde Spider-Man: Far From Home.

Tijdsprong

Er zijn flinke aanwijzingen dat de film een tijdsprong zal maken. Zo zou Hawkeye (Jeremy Renner) in Japan wonen en heeft hij de Ronin-identiteit aangenomen. Daarnaast zien verschillende personages er anders uit en is er een oudere actrice gecast als het Ant-Man personage Cassie Lang. Via een reporter van SuperBroMovies is nu het gerucht de wereld in geholpen dat deel vier zich vijf jaar na de gebeurtenissen in Infinity War afspeelt.
7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ikwilpepernoten

Avatar

Komt er in mei een nieuwe Avengers film uit? Misschien moeten ze iets meer nieuws naar buiten brengen erover, want het is me totaal ontgaan... Maar leuk dat FT zo af en toe een nieuwtje plaatst.

GreenHornet

Avatar

Days of Future Past in Avengers stijl

Ang3l

Avatar

Het zou wel mooi passen als ze na deze film de weg vrij willen maken voor een nieuwe generatie superhelden, zoals idd Cassie Lang (die ind e comics ook een superheld is).

Ikwilpepernoten

Avatar

@Filmtotaalverbeteren I know, I know. Het wordt gewoon eens tijd voor feiten ipv alleen maar geruchten... That's all.

Decepticon

Avatar

Al die superhelden sites met hun zogenaamde reporters, zal allemaal wel, ik geloof er niks van, die brengen maar wat naar buiten, zodat je hun site bezoekt, meer is het volgens mij niet.

Jim

Avatar

Pfoeh, er staat heel duidelijk aangegeven dat het om een gerucht gaat. Je hoeft er dan ook niet op te klikken.

NieuwsFilm

meest populair