Algemeen

Eerste reacties Queen-biopic 'Bohemian Rhapsody'!

Is het wat?

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
We gaan richting november en dat betekent dat we steeds grotere releases krijgen, ook de grotere Oscartitels. Een daarvan is de muzikale Queen-biopic Bohemian Rhapsody van regisseur Bryan Singer (X-Men: Apocalypse) en afrondend regisseur Dexter Fletcher (Eddie the Eagle). 20th Century Fox heeft de film ondertussen gescreend, met eerste online reacties tot gevolg.

Het uitkijken is uiteraard naar Rami Malek, bekend van zijn rol in de tv-serie Mr. Robot. Is zijn invulling van Freddie Mercury, de legendarische leadzanger die in 1991 overleed, krachtig genoeg? En dan is er ook de rol van Mike Myers als EMI-chef Ray Foster, en uiteraard de muziek in de film.

Er zijn aanvullende rollen voor Gwilym Lee (Brian May), Ben Hardy (Roger Taylor), Joseph Mazzello (John Deacon), Aidan Gillen (eerste manager John Reid), Tom Hollander (tweede manager Jim Beach) en Lucy Boynton (Mercury's levenspartner Mary Austin). In Nederland verschijnt Bohemian Rhapsody op 1 november. Hieronder kun je de wat wisselende reacties nalezen.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

Over 1 ding zijn ze t allemaal eens dus: Rami Malek!

Yanggie

Avatar

Rami Malek gaat zijn eerste gouden beeldje pakken...

Jacobatje

Avatar

Fijn dat het goede reacties krijgt. Maar wat ik graag wilt weten is of het verhaal ook interessant is. De trailers die ik zag leken meer op een musical dan een verhaal.

donniebrasco

Avatar

Ik had veel liever Sasha Baron Cohen gezien!

GreenHornet

Avatar

Hij gaat dood aan het eind van de film

Johan67

Avatar

"Hij gaat dood aan het eind van de film".
Nee, de film loopt t/m Live Aid.

chefry1983

Avatar

Freddy was een showman en een entertainer. Als Rami dat goed weet naar te zetten dan ben ik wel zeer benieuwd naar de film

McGraig

Avatar

Nou; ik vind de trailer net een parodie. Een hoog Spinal Tap gehalte en Malek met zo'n goedkope gebitprotese en die anderen met die pruiken. Het ziet er niet uit

nieuwslaatste nieuws

meest populair