Algemeen

Bezoekt 'Star Wars: Episode IX' Jedha?

De planeet uit Rogue One keert mogelijk terug.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:36 in Algemeen
Het lijkt erop dat Star Wars: Episode IX naar Jedha gaat, een locatie uit Rogue One: A Star Wars Story. Een inwoner van Jordanië, waar regisseur J.J. Abrams en zijn cast en crew momenteel verkeren, reed langs de filmset in Wadi Rum en wijst erop dat de locaties die gedeeld worden wel heel erg op Jedha lijken. Opvallend detail: dit gebied diende ook als achtergrond voor de planeet Jedha in Rogue One.

Volgens de Jordaniër leek de set heel erg op de beelden die we zagen van de planeet Jedha. De planeet bezoeken zou mooi zijn, want Rey (Daisy Ridley) schijnt op zoek te gaan de wortels van de Jedi. Als ze dan terecht komt op deze planeet terecht komt om bijvoorbeeld een nieuw lichtzwaard te maken, is dat niet heel gek.
Episode IX - Wadi Rum

Episode IX is de laatste film in de Skywalker-saga. Het verhaal van een van de beroemdste families in de geschiedenis van science fiction komt straks tot een einde. Hoe weet niemand nog zeker, dat weten we pas in december 2019 als de film in de bioscoop draait.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ikwilpepernoten

Avatar

Star wars episode IX: return of the Jedha? :)

Guyon2002

Avatar

Waarschijnlijk niet, in de comics hebben ze al laten zien dat de planeet half vernietigd is met het ecosysteem van de planeet compleet vernietigd is nadat de Death Star Jedha City verwoestte.

Thiver

Avatar

Tja, als er gefilmd wordt in Wadi Rum, dan kan dat haast niet anders. Die rotsformaties herken ik overal. Deze plek is in ieder geval niet geschikt voor Tatooine en Jakku.

nieuwslaatste nieuws

meest populair