Algemeen

Strijdbare foto's 'Rambo 5: Last Blood' met Sylvester Stallone

Ook Paz Vega te zien in het Rambo's vierde terugkeer.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Even geleden deelde Sylvester Stallone de eerste foto's vanaf de set van Rambo 5: Last Blood. De film wordt op dit moment opgenomen door Adrian Grunberg, bekend van de film Get the Gringo uit 2012, en hieronder zie je twee nieuwe foto's en lees je castnieuws.

Onderstaande foto's zijn vermoedelijk ook setfoto's. Duidelijk is dat John Rambo er een beetje een cowboy-achtige look op na zal houden. Uiteraard beschikt hij ook weer over voldoende wapens.

Ook zal hij beschikken over actrice Paz Vega (Acts Of Vengeance, Grace of Monaco). Dit meldt The Hollywood Reporter. Zij is aangetrokken voor een belangrijke rol naast Stallone. Ze gaat de rol spelen van het personage Carmen Delgado, een journalist die onderzoek doet naar de Mexicaanse drugskartels. Samen met John Rambo gaat ze achter de kidnappers van haar jongere halfzusje aan. Vermoedelijk in 2019 in de bioscoop!

Dit bericht bekijken op Instagram

Rambo's man cave...@rambomovie #rambo5

Een bericht gedeeld door Sly Stallone (@officialslystallone) op
14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

DrPeper

Avatar

72,5 jarige man in actie. Doe dat maar s na!

Decepticon

Avatar

Idd, hij is wel goed in shape, maar hij begint er nu wel oud uit te zien, op de foto's iig.
Ik hoop dat deze film ook weer net zo bruut wordt als de laatste

MovieWanker

Avatar

Laat maar komen! Heb er wel weer zin in!

Master Of Films

Avatar

Sterker nog, ik krijg hier alleen een Red Dead vibe van.

chefry1983

Avatar

Rambo is leuk en lekker bloederig om te kijken. Het lijkt makkelijk weg en zijn prima vermakelijke films. Laat deel 5 maar snel komen

Hans43

Avatar

Lijkt me weer is heerlijk een film met veel bloed een gore en niet te veel CGI.

Civilian Supreme

Avatar

Wat op mij alleen een beetje vreemd overkomt is dat hij in het vorige deel lang zwart haar had en nu kort en helemaal grijs is. Het is maar een kleinigheidje en het kan natuurlijk, de laatste is ook al weer even geleden maar toch is het een vreemde overgang. Mede hierdoor krijg ik nog niet echt het Rambo gevoel. Verder kijk ik hier wel ontzettend naar uit!

conspiracy

Avatar

Ja goed punt opzich. Maar ik denk dat dit deel misschien wel laat zien dat hij eindelijk een soort van plaats in de samenleving heeft gevonden en daarbij een beetje zijn wilde haren verloren is. Hij zal nu alleen nog een keertje terug moeten komen. Ik mis die lange haren en een band om zijn hoofd ook wel natuurlijk. Iconischer wordt het niet. Foto's geven het Rambo gevoel nog niet helemaal. Maar ik heb er zin in.

Master Of Films

Avatar

Prince John "+100 Moffie!"

Ik geef toe dat ik (bijna) overal iets kan relateren aan RDR2. Ik ben zelfs van plan om nog enkele Westerns te gaan kijken, om helemaal in de mood te gaan komen.

Anyway, het wachten is niet lang meer, Uwe Koninklijke Hoogheid.
Dat te bedenken dat de trailer 2 jaar geleden uitkwam.

Civilian Supreme "Wat op mij alleen een beetje vreemd overkomt is dat hij in het vorige deel lang zwart haar had en nu kort en helemaal grijs is."
Niet alleen in het vorige deel had hij lang zwart haar ;-) Dat hij geen zwart haar heeft is prima, maar met dat korte koppie geeft hij idd geen Rambo indruk. Maar goed we zien het wel waarmee Stallone aankomt. Als het maar geen Escape Plan 2 direct to dvd film is. Stallone moet toch beter weten dat hij weg moet blijven van dat soor producties.

Verder hoor ik niks meer van zijn laatste film Backtrace. Wellicht dat deze nog komt in begin 2019.

Prince John

Avatar

@Moffie
Of gewoon nog eens Red Dead Redemption spelen, wat was dat een geweldige game! Zelf laatst nog tweede seizoen van Westworld gekeken, maar dat gaf me ook al een goede RDR vibe.

Sparrow_LW

Avatar

Nope, zie nog steeds Stallone als cowboy en Rambo is wat mij betreft in geen velden of wegen te bekennen..... :-(

ben nog lang niet overtuigd.... laat maar zitten....

Guido96

Avatar

Ik ben benieuwd. Rambo IV was een stuk beter dan Rambo III. Maar wat al eerder gezegd is, leeftijd begint nu wel een beetje op te spelen. Helaas blijft er in mijn ogen geen waardige opvolger meer voor Stallone & Schwarzenegger.

nieuwslaatste nieuws

meest populair