Algemeen

[Gerucht] Lady Gaga topfavoriet voor 'The Little Mermaid'

Ze zou Ursula spelen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:33 in Algemeen
Disney wil naar het schijnt Lady Gaga een rol geven in zijn live-action Little Mermaid-film. De zangeres is momenteel te zien in de film A Star is Born en boekt daar groot succes. Nu wil Disney haar ook een rol geven in The Little Mermaid, die mogelijk geregisseerd gaat worden door Rob Marshall.

De site Disinsider stelt op basis van bronnen binnen Disney dat Gaga de voornaamste kandidaat voor de rol van Ursula is. Mocht ze die rol krijgen, heeft ze weer een grote film te pakken. In A Star is Born gooit ze momenteel hoge ogen met de combinatie van sterk acteer- en zangwerk.

Gaga's naam is de tweede die valt naast Zendaya, die naar het schijnt de rol van Ariel aangeboden gekregen heeft. Als de twee tekenen, dan vormt zich al snel een indrukwekkende cast voor de live-action verfilming van het bekende sprookje. Verwacht wordt dat er de komende tijd heel wat van dit soort geruchten naar buiten komen en dat Disney snel een regisseur kiest, die dan mag gaan casten.

Een releasedatum heeft The Little Mermaid nog niet.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Stefani is sowieso (voor mij) een topfavoriet.
Maar die Disney classics naar live action zijn voor mij een hit and miss.Met Jungle Book als hoogtepunt + een geslaagde Assepoester. Echter met Beauty & The Beast heeft Disney totaal geen moeite genomen.

Christopher Robin nog niet gezien, maar die Winnie de Pooh film lijkt mij een andere insteek en geen scene voor scene ripp-off waar je Beauty & The Beast mee kan beschuldigen.

Heeft Filmtotaal trouwens geen overzicht gemaakt wat we mogen verwachten. Ik heb al de volgende titels gevonden.

Tim Burton's Dumbo, Aladdin, Lilo & Stitch, The Little Mermaid, Mulan, Lion King, Maleficent deel 2, Sword In The Stone & Lady and the Tramp.

Er schijnt ook een Chernaborg film te komen. Voor wie niet bekend is met Chernaborg. Hij is een karakter uit Fantasia. Zl wel dezelfde principe worden als Maleficent, kijkend naar de perspectief vanuit de villian.

Ang3l

Avatar

Doet ze dan eeen fatsuit aan?

Voor mij is Ursula toch echt de dikke Disney drag queen, gemodelleerd naar Divine (die dus een dikke drag queen was ;) ).

Ik vind Gaga/Stefani t echt heel erg goed doen in de (steeds serieuzere) muziek, series en films, en hoera voor een rol in deze... maar Ursula? Hmmz. Dat zie ik nog niet echt.

Master Of Films

Avatar

Ang3l "Doet ze dan eeen fatsuit aan?"

Nope, het wordt duidelijk Mo-Cap.

Ang3l "Voor mij is Ursula toch echt de dikke Disney drag queen, gemodelleerd naar Divine (die dus een dikke drag queen was ;) )."
Divine was idd de inspiratie

nieuwslaatste nieuws

meest populair