De topfilms die in de rest van oktober op Netflix verschijnen

De topfilms die in de rest van oktober op Netflix verschijnen

Vijf titels.

Waar Netflix een hele reeks nieuwe series aankondigde voor de tweede helft van oktober, staan er nauwelijks films op het lijstje. Vandaag dus een vrij kort overzicht met de paar nieuwe titels die alvast onthuld werden en de rest van oktober online verschijnen.

The Night Comes for Us (19 oktober)
Bekijk de afbeeldingRegie: Timo Tjahjanto | Cast: Iko Uwais, Julie Estelle, Joe Taslim, Sunny Pang | Bekijk de trailer
Deze actiethriller heeft een hoofdrol voor acteur Iko Uwais en herenigt hem met The Raid coster Joe Taslim. Genoeg reden om uit te kijken naar deze Indonesische actiethriller. Uwais speelt Ito, een man die klusjes opknapt voor een kartel. Als hij na een tijdje in het buitenland terug naar huis gaat, ontdekt hij dat het kartel in chaos verkeert en raakt hij gevangen in een bendeoorlog.

Been So Long (26 oktober)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tinge Krishnan | Cast: Michaela Coel, George MacKay, Joseph Dempsie, Luke Norris | Bekijk de trailer
Een musicalfilm, en Netflix Original die gebaseerd op is op een gelijknamige musical die in 2009 voor het eerst werd opgevoerd. Centraal staat Simone, een alleenstaande moeder die de knappe vreemdeling Raymond ontmoet terwijl ze op een weekendje weg is met haar beste vriendinnen.

Jefe (26 oktober)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sergio Barrejón | Cast: Juana Acosta, Maika Barroso, Joxean Bengoetxea, Luis Callejo | Bekijk de trailer
Caesar kan niemand uitstaan. Sommige mensen benaderen hem uit eigenbelang. Maar niemand kan hem echt waarderen. Tot zich op een dag Ariana meldt, de schoonmaakster, die 's nachts werkt en hem ondersteunt.

Shirkers (26 oktober)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sandi Tan | Cast: Jasmine Kin Kia Ng | Bekijk de trailer
Zeer goed ontvangen documentaire die gaat over de productie van een cultklassieker uit de jaren negentig. Een stel tieners maakte een film, maar die werd vervolgens gestolen door een Amerikaanse vriend. Die verdween spoorloos. Twintig jaar later gaat een van de vrienden naar de Verenigde Staten en keert ze terug naar de film die ze jaren eerder maakte.

Gun City (31 oktober)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dani de la Torre | Cast: Luis Tosar, Ernesto Alterio, Xosé Barato, Fernando Cayo | Bekijk de trailer
Het is 1921. Het zijn gevaarlijke tijden in Barcelona, Spanje. Anarchisten en de politie botsen dagelijks op straat. Anibal Uriarte is een politieagent die undercover moet bij de anarchisten en de zware taak krijgt om uit te zoeken wie er wapens voor het leger gestolen heeft.

NieuwsFilm

meest populair