'Crazy Rich Asians' best verdienende romkom van afgelopen decennium

Kom maar op met dat vervolg.

De film Crazy Rich Asians is de best presterende romantische komedie van het afgelopen decennium. De immens succesvolle verfilming van Kevin Kwans gelijknamige boek doet het beter dan welke andere romantische komedie dan ook de afgelopen tien jaar verscheen.

De film van regisseur Jon M. Chu debuteerde enorm sterk en domineerde drie weken achter elkaar de Amerikaanse box office. Ondertussen is de film in kalmer vaarwater beland, maar dat doet niet af aan de zeer positieve prestaties. Op een budget van 30 miljoen dollar werd in de Verenigde Staten 169,9 miljoen dollar verdiend. De rest van de wereld was goed voor nog eens 57 miljoen dollar. Het totaal staat daarmee op 226,9 miljoen dollar.

Het lijkt er daarmee op dat er sowieso wel een vervolg gaat komen. Kwan schreef drie boeken in de reeks: China Rich Girlfriend en Rich People Problems. Er is dus nog genoeg materiaal voor nieuwe films en ergens mag da took wel: Crazy Rich Asians werd zowel door critici als door het publiek uiterst goed ontvangen.



NieuwsFilm

meest populair