Algemeen

'Crazy Rich Asians' best verdienende romkom van afgelopen decennium

Kom maar op met dat vervolg.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 08:31 in Algemeen
De film Crazy Rich Asians is de best presterende romantische komedie van het afgelopen decennium. De immens succesvolle verfilming van Kevin Kwans gelijknamige boek doet het beter dan welke andere romantische komedie dan ook de afgelopen tien jaar verscheen.

De film van regisseur Jon M. Chu debuteerde enorm sterk en domineerde drie weken achter elkaar de Amerikaanse box office. Ondertussen is de film in kalmer vaarwater beland, maar dat doet niet af aan de zeer positieve prestaties. Op een budget van 30 miljoen dollar werd in de Verenigde Staten 169,9 miljoen dollar verdiend. De rest van de wereld was goed voor nog eens 57 miljoen dollar. Het totaal staat daarmee op 226,9 miljoen dollar.

Het lijkt er daarmee op dat er sowieso wel een vervolg gaat komen. Kwan schreef drie boeken in de reeks: China Rich Girlfriend en Rich People Problems. Er is dus nog genoeg materiaal voor nieuwe films en ergens mag da took wel: Crazy Rich Asians werd zowel door critici als door het publiek uiterst goed ontvangen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

Jammer dat China de film niet vertoont

nieuwslaatste nieuws

meest populair