Johnny Depp ook in derde 'Fantastic Beasts'

Wie had dat nou verwacht...

Acteur Johnny Depp keert terug voor Fantastic Beasts 3. Over een maand is de acteur te zien als superschurk Gellert Grindelwald in The Crimes of Grindelwald. Nu blijkt dat schrijfster J.K. Rowling ook plannen voor het personage heeft in derde film.

Heel verbazingwekkend kunnen we dat nieuws niet noemen. De Fantastic Beasts-films draaien om de epische strijd tussen Albus Dumbledore (Jude Law) en Grindelwald. Dat verhaal wordt over een vijftal films verteld, culminerend met de legendarische strijd tussen de twee die meteen een einde maakte aan de Tweede Wereldoorlog.

Tegenover de site Collider stelde Depp dat hij terugkeert voor het vervolg. Hij vindt de rol fantastisch, omdat hij een fascist speelt. Maar de kans kreeg om Grindelwald tegelijk te spelen als een "gevoelige, bezorgde en tegelijk manipulatieve en bezorgde tovenaar. De mogelijkheden in die wereld zijn zo breed, dat je welhaast alles kunt proberen. Het was geweldig om te doen en ik kijk uit naar de volgende film, die we volgens mij halverwege het volgende jaar gaan opnemen."

Vanaf 14 november draait The Crimes of Grindelwald in de bioscoop! Het vervolg moet in 2020 verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair