Algemeen

Johnny Depp ook in derde 'Fantastic Beasts'

Wie had dat nou verwacht...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 09:07 in Algemeen
Acteur Johnny Depp keert terug voor Fantastic Beasts 3. Over een maand is de acteur te zien als superschurk Gellert Grindelwald in The Crimes of Grindelwald. Nu blijkt dat schrijfster J.K. Rowling ook plannen voor het personage heeft in derde film.

Heel verbazingwekkend kunnen we dat nieuws niet noemen. De Fantastic Beasts-films draaien om de epische strijd tussen Albus Dumbledore (Jude Law) en Grindelwald. Dat verhaal wordt over een vijftal films verteld, culminerend met de legendarische strijd tussen de twee die meteen een einde maakte aan de Tweede Wereldoorlog.

Tegenover de site Collider stelde Depp dat hij terugkeert voor het vervolg. Hij vindt de rol fantastisch, omdat hij een fascist speelt. Maar de kans kreeg om Grindelwald tegelijk te spelen als een "gevoelige, bezorgde en tegelijk manipulatieve en bezorgde tovenaar. De mogelijkheden in die wereld zijn zo breed, dat je welhaast alles kunt proberen. Het was geweldig om te doen en ik kijk uit naar de volgende film, die we volgens mij halverwege het volgende jaar gaan opnemen."

Vanaf 14 november draait The Crimes of Grindelwald in de bioscoop! Het vervolg moet in 2020 verschijnen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gyros regime

Avatar

Je zou het misschien niet van mij verwachten.. maar ik vind dit een geweldige acteur en de beste keuze voor deze rol! Depp heeft van zichzelf al iets magisch in rollen als Sweeney Todd en Edward Scissorhands.

Ereptile

Avatar

Over een maand al?!

nieuwslaatste nieuws

meest populair