Video

Kurt Russell als de Kerstman in teaser Netflix-film 'The Christmas Chronicles'

Een maand voor de feestdagen verschijnt de kerstfilm online!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 10:20 in Video
De eerste bewegende beelden van Netflix' kerstkomedie The Christmas Chronicles zijn online verschenen. Op vermakelijke wijze zien we van de keer hoe Kurt Russell zijn best doet om een ruige en charismatische Kerstman tot leven te werken. In de film moet hij met twee kinderen - gespeeld door Judah Lewis en Darby Camp - kerst van de ondergang redden.

Om het bestaan van de Kerstman te bewijzen besluiten Kate en Teddy Pierce de man in het rode pak op te wachten met een videocamera. Wanneer hij landt duiken ze stiekem in zijn slee, wat ervoor zorgt dat ze neerstorten en de feestdagen bijna doen ontsporen. Hun avond ontwikkelt zich al snel in iets magisch wanneer ze samen met de Kerstman en zijn loyale elfjes kerst proberen te redden, voordat het te laat is.


The Christmas Chronicles is een familiefilm die geproduceerd is door Chris Columbus. De man in de regiestoel was Clay Kaytis. Eerder maakte hij de animatiefilm Angry Birds. Het schrijfwerk van de kerstfilm is verzorgd door Matt Lieberman. Wie de voorstelling wil zien hoeft niet te wachten op de kerstdagen. Netflix zet de film namelijk al vanaf 22 november online. Bekijk hieronder de poster!2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

BlackPowerWolf

Avatar

Okeeee.... een filmpje voor de fam dan maar, mocht het geforceerde kerstdiner niets worden

Marklar

Avatar

ben niets zo van de kerstfilms maar dit ziet er nog best geinig uit, vooral door de charme van Kurt Russell natuurlijk

nieuwslaatste nieuws

meest populair