Algemeen

Slechterik voor 'Rambo 5' gevonden!

Sergio Peris-Mencheta is de man.

door Bram de Groot om 12:12 in Algemeen
Deadline meldt dat acteur Sergio Peris-Mencheta de voornaamste tegenstander van John Rambo gaat spelen in de vijfde Rambo-film Rambo 5: Last Blood, de mogelijk laatste film in de reeks.

Peris-Mencheta is bekend uit de FX-serie Snowfall en de film Life Itself. Hij gaat een meedogenloze Mexicaanse misdaadbaas spelen die de kleindochter (Yvette Monreal) van een vriend van John Rambo (Sylvester Stallone) heeft ontvoerd. Rambo woont op dat moment op een boerderij en komt rond door allerlei baantjes te accepteren.

Rambo besluit zijn vriend te helpen en reist af naar Mexico waar hij samen journalist (Paz Vega) - haar half-zusje is ook ontvoerd - op zoek gaat naar antwoorden, wraak en de meisjes. Ze komen erachter dat er grootschalige mensenhandel voor de seksindustrie plaatsvindt en Rambo zorgt er waarschijnlijk voor dat de meisjes heelhuids terug worden gevonden en dat de misdaadbaas en zijn handlangers ten ondergaan. Hoe hij dat exact doet, zie je in Last Blood!

Op dit moment nemen Millennium Entertainment en regisseur Adrian Grunberg (Get the Gringo) de vijfde Rambo-film op in Bulgarije en Spanje, aan de hand van een script van Matt Cirulnick (Absentia). Naar verwachting verschijnt Last Blood in 2019 in de bioscoop.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Jammer voor Frietgezicht. Het was dus geen Predator. Smiley face

chefry1983

Avatar

Een laatste gevecht tussen Rambo en de eindbaas zou geweldig zijn.

conspiracy

Avatar

Ah dit gaat echt wel goed worden hoor. Stallone is voorzichtig na het goed ontvangen vorige deel, die gaat echt zijn saga echt niet met een fluteinde afsluiten.

Rambo gaat ook niet dood. Hij is onsterfelijk (op een verwijderde scene na dan Smiley face , dat weet iedereen toch.

Razz

Avatar

Maar ja, Rambo is die man van de jungle... Ik zal het hoe dan ook kijken #jeugdsentiment

nieuwslaatste nieuws

meest populair