Slechterik voor 'Rambo 5' gevonden!

Slechterik voor 'Rambo 5' gevonden!

Sergio Peris-Mencheta is de man.

Deadline meldt dat acteur Sergio Peris-Mencheta de voornaamste tegenstander van John Rambo gaat spelen in de vijfde Rambo-film Rambo 5: Last Blood, de mogelijk laatste film in de reeks.

Peris-Mencheta is bekend uit de FX-serie Snowfall en de film Life Itself. Hij gaat een meedogenloze Mexicaanse misdaadbaas spelen die de kleindochter (Yvette Monreal) van een vriend van John Rambo (Sylvester Stallone) heeft ontvoerd. Rambo woont op dat moment op een boerderij en komt rond door allerlei baantjes te accepteren.

Rambo besluit zijn vriend te helpen en reist af naar Mexico waar hij samen journalist (Paz Vega) - haar half-zusje is ook ontvoerd - op zoek gaat naar antwoorden, wraak en de meisjes. Ze komen erachter dat er grootschalige mensenhandel voor de seksindustrie plaatsvindt en Rambo zorgt er waarschijnlijk voor dat de meisjes heelhuids terug worden gevonden en dat de misdaadbaas en zijn handlangers ten ondergaan. Hoe hij dat exact doet, zie je in Last Blood!

Op dit moment nemen Millennium Entertainment en regisseur Adrian Grunberg (Get the Gringo) de vijfde Rambo-film op in Bulgarije en Spanje, aan de hand van een script van Matt Cirulnick (Absentia). Naar verwachting verschijnt Last Blood in 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair