Matthew McConaughey & Kate Beckinsale in Guy Ritchie's 'Toff Guys'

Matthew McConaughey & Kate Beckinsale in Guy Ritchie's 'Toff Guys'

Een misdaadfilm in de trant van 'Snatch' en 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels.'

Het is bekendgemaakt wie de eerste acteurs zijn die een plekje hebben bemachtigd in Guy Ritchie's aankomende misdaadfilm Toff Guys. Het nieuws is naar buiten gebracht door Miramax en zij vermelden dat het om namen gaat als Matthew McConaughey, Kate Beckinsale en Henry Golding. Eerstgenoemde wordt het gezicht van de film.

Gebaseerd op een oudere synopsis draait de misdaadfilm om een Engelse drugsbaron die genoeg heeft van zijn winstgevende imperium en deze tracht te verkopen aan Amerikaanse miljonairs. Wat nieuwere berichten onthullen dat het oudere, Europese rijkdom het hoofd gaat botsen met de moderne marihuana industrie. Vooral de aankomst van nieuwe bendes belooft een hoop problemen.

Mensen nauw betrokken bij Toff Guys beweren dat het project een mix is van Sexy Beast en tv-serie Downton Abbey. Nu Ritchie klaar is met Aladdin (en voorlopig nog niet gaat beginnen aan de derde Sherlock Holmes) zal hij zich op de misdaadfilm richten. De opnames gaan deze herfst al van start in Engeland, zodat men ergens in 2019 de film kan uitbrengen. Hoewel Ritchie alleen zal regisseren, heeft hij het scenario geschreven met Marn Davies en Ivan Atkinson.



NieuwsFilm

meest populair