Grotere bedreiging dan Thanos in 'Avengers 4'? Opnames klaar!

Grotere bedreiging dan Thanos in 'Avengers 4'? Opnames klaar!

Zou het kunnen?

Met het verschijnen van gelekte concept-art en speelgoedverpakkingen rond Avengers 4 wordt het komende maanden oppassen voor kleine en ook zeker grotere spoilers. Vandaag kunnen we melden dat in de vierde Avengers-film mogelijk een nog grotere bedreiging dan Thanos aanwezig is.

Gisteren zagen we nog een verpakking van speelgoed voorbijkomen waarop onder meer Thor (Chris Hemsworth) en Rocket te zien zijn. Zij bleken toch wel erg afwijkende pakken te dragen en deze lijken te hinten naar de Quantum Realm, en het mogelijk reizen in de tijd en naar andere universa.

Een fan was zo slim om de tekst op de verpakking te bestuderen. Op de verpakking staat de tekst "The Asgardiaanse Thor heft zijn machtige Stormbreaker in een gevecht met nieuwe tegenstanders. Rocket sluit aan bij een nieuwe groep om de Melkweg te beschermen tegen een zelfs nog grotere tegenstander." Dit wijst erop dat Josh Brolins Thanos mogelijk niet de grootste tegenstander zal zijn in het vervolg op Infinity War. Online wordt er geopperd dat dit Annihilus zou kunnen zijn.

Deze omschrijving van Avengers 4 zou er mogelijk ook op wijzen dat de eerder onthulde mogelijke titel Avengers: Annihilation de juiste zou kunnen zijn. De complete film draait vanaf begin mei in de bioscoop.


Overigens melden de regisseurs via Twitter dat de aanvullende opnames er ook opzitten. Nog zo'n 7 maanden tot release!



NieuwsFilm

meest populair