De acht geheimen uit de 'Aladdin' trailer!

De fraaie teaser trailer beter bekeken.

De teaser trailer voor Walt Disney's Aladdin werd gisteren onthuld en ondanks dat die beelden nog erg geheim doen over wat we volgend jaar te zien zullen krijgen, waren het toch erg pakkende seconden. Hieronder de "geheimen" uit de teaser trailer, met een aantal foto's uit de trailer voor de film van regisseur Guy Ritchie. Vanaf 22 mei in de bioscoop. We starten nogmaals met de fraaie beelden!!


Seven Deserts

De eerste beelden uit de teaser tonen de Seven Deserts buiten de stad Agrabah. Uiteraard komen de beelden overeen met de animatiefilm uit 1992. Al is het shot nu overdag.

Bekijk de afbeelding
Jafar in de woestijn

In de woestijnduinen is een reizend viertal te zien. Vermoedelijk zijn dit de slechterik Jafar (Marwan Kenzari) en Aladdin (Mena Massoud) en er is een silhouet van papegaai Iago te zien. Mogelijk reizen ze af naar de Cave of Wonders.

Bekijk de afbeelding
Het paleis van de Sultan in Agrabah

In een shot zien we Iago vliegend boven de woestijn en in de diepte zien we Sultan's Palace, uiteraard van de sultan, gespeeld door Navid Negahban, en waar ook prinses Jasmine (Naomi Scott) woont.

Bekijk de afbeelding
De straten van Agrabah en Iago

Een flits later zien we Iago vliegend boven de donkere stad. Dit lijkt duidelijk een sfeershot in de trailer, maar het zou ook goed kunnen dat de papegaai van Jafar een missie heeft tijdens de uiteindelijk scène.

Bekijk de afbeelding
Cave of Wonders

En dan zien we de grot, de Cave of Wonders, met een tijger / leeuwenhoofd. Het is duidelijk dat deze al is ontwaakt. We horen de tekst, "Only one may enter here; one who's worth lies far within." Ook zien we kort Jafar met zijn staf, als een silhouet.

Bekijk de afbeelding
Het binnentreden van de Cave of Wonders

We zien Aladdin naar binnengaan en daarna sluit de grot snel. Het avontuur begint nu echt! Het personage achter Aladdin is mogelijk Hakim, gespeeld door Numan Acar.

Bekijk de afbeelding
In de Cave of Wonders

En dan zien we de enorme grot van binnen. Het shot in de trailer doet duidelijk denken aan de animatiefilm, ondersteund met passende muziek. In die grot zou zich ook het magische tapijt moeten bevinden. Ook is een glinstering van de lamp te zien.

Bekijk de afbeelding
Aladdin pakt de lamp van Genie

Nu zijn er weinig geheimen meer. Aladdin pakt de lamp van Genie (Will Smith) en de trailer sluit snel af. In de animatiefilm zorgt Aladdins aapje Abu voor de nodige chaos door een robijn te pakken. Niet heel handig. Het is nog onduidelijk of Abu te zien is in deze live action film.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair