Featured

De acht geheimen uit de 'Aladdin' trailer!

De fraaie teaser trailer beter bekeken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 13:30 in Featured
De teaser trailer voor Walt Disney's Aladdin werd gisteren onthuld en ondanks dat die beelden nog erg geheim doen over wat we volgend jaar te zien zullen krijgen, waren het toch erg pakkende seconden. Hieronder de "geheimen" uit de teaser trailer, met een aantal foto's uit de trailer voor de film van regisseur Guy Ritchie. Vanaf 22 mei in de bioscoop. We starten nogmaals met de fraaie beelden!!


Seven Deserts

De eerste beelden uit de teaser tonen de Seven Deserts buiten de stad Agrabah. Uiteraard komen de beelden overeen met de animatiefilm uit 1992. Al is het shot nu overdag.


Jafar in de woestijn

In de woestijnduinen is een reizend viertal te zien. Vermoedelijk zijn dit de slechterik Jafar (Marwan Kenzari) en Aladdin (Mena Massoud) en er is een silhouet van papegaai Iago te zien. Mogelijk reizen ze af naar de Cave of Wonders.


Het paleis van de Sultan in Agrabah

In een shot zien we Iago vliegend boven de woestijn en in de diepte zien we Sultan's Palace, uiteraard van de sultan, gespeeld door Navid Negahban, en waar ook prinses Jasmine (Naomi Scott) woont.


De straten van Agrabah en Iago

Een flits later zien we Iago vliegend boven de donkere stad. Dit lijkt duidelijk een sfeershot in de trailer, maar het zou ook goed kunnen dat de papegaai van Jafar een missie heeft tijdens de uiteindelijk scène.


Cave of Wonders

En dan zien we de grot, de Cave of Wonders, met een tijger / leeuwenhoofd. Het is duidelijk dat deze al is ontwaakt. We horen de tekst, "Only one may enter here; one who's worth lies far within." Ook zien we kort Jafar met zijn staf, als een silhouet.


Het binnentreden van de Cave of Wonders

We zien Aladdin naar binnengaan en daarna sluit de grot snel. Het avontuur begint nu echt! Het personage achter Aladdin is mogelijk Hakim, gespeeld door Numan Acar.


In de Cave of Wonders

En dan zien we de enorme grot van binnen. Het shot in de trailer doet duidelijk denken aan de animatiefilm, ondersteund met passende muziek. In die grot zou zich ook het magische tapijt moeten bevinden. Ook is een glinstering van de lamp te zien.


Aladdin pakt de lamp van Genie

Nu zijn er weinig geheimen meer. Aladdin pakt de lamp van Genie (Will Smith) en de trailer sluit snel af. In de animatiefilm zorgt Aladdins aapje Abu voor de nodige chaos door een robijn te pakken. Niet heel handig. Het is nog onduidelijk of Abu te zien is in deze live action film.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Heb nog iets gezien Aladdin heeft in de film geen blote armen. Ben benieuwd of de prinses een blote buik heeft.

Goku32

Avatar

Abu moet er in zitten het vliegende tapijt moet er in zitten. Waarom zou wel de Jago in de film zitten, maar niet Abu dat zou heel raar zijn. Enige waar ik benieuwd naar ben,is kijken of will smith in de buurt kan komen wel Robin Williams, als genie. We zullen zien

Brein8998

Avatar

Zou deze Aladdin wel tepels hebben?

nieuwslaatste nieuws

meest populair